Dj 06 abril

ADALA (amb banda) + CHALART58 (Dub Live)

ft. Matah, Harny Roots, Adala

Obertura portes: 21:30 H
Inici concert: 22:00 H

GIRA ADALA + CHALART58
Nit inèdita per conèixer les dues cares d’Adala: el format banda i el format Sound System.
Al primer concert, l’escenari s’omplirà del nou directe d’Adala amb tota la banda i col•laboracions molt especials, on hi sonaran temes del nou disc i també les cançons més importants de la seva discografia.
Al segon concert, abandonarem l’escenari per vibrar-la al més pur estil Sound System, amb Chalart58 als controls i convidats especials com Matah o Harny Roots de la Panchita Records.
També hi sonaran els nous temes d’Adala en exclusiva. No t’ho pots perdre!

BIO CHALART I ADALA
Chalart 58 i Adala és una combinació intergeneracional que representa molt bé la música contracultural de l’escena barcelonina. Després de presentar-se en col·lectiu amb els singles ‘Sound System’ i ‘La Música’, aquest 2023 tornen amb un nou treball amb propostes fresques i arrelades a la música dub que cada dia creix a la ciutat i arreu del territori.

BIO ADALA
Adala és la màscara musical de Guillem Simó. Nascut al barri de Torre Baró i més tard desplaçat al centre de la ciutat, Adala comença a construir-se parlant de les múltiples cares de Barcelona, ciutat on s’inicien les seves passes i on comença a fer-se un nom entre festes de barri i concerts de l’escena Sound System. Referents jamaicans com Burning Spear, Ini Kamoze, Israel Vibration o Black Uhuru inspiren l’estil musical cultivat conjuntament amb el seu germà de sang Quim Simó ‘Siva’ i Otger Ibars. La seva família, de qui sempre expressa que n’és un etern tribut, també li aporten referents de la música de cantautor i poesia llatinoamericana com Mercedes Sosa, Eduardo Galeano, Violeta Parra o Athaualpa Yupanqui, mestres fonamentals de la seva forma d’escriure i entendre l’art de la paraula. Les lletres i la música d’Adala, amb el temps, aniran entrant dins del cor i la ment de la gent fins convertir-lo en un dels grups que podreu trobar en un munt de festivals, sales i festes majors del territori.
Després d’una aturada indefinida. Adala va reaparèixer aquest 2022 amb un nou àlbum “Klima”, un treball molt intens de 16 tracks, el qual ha estat presentant aquest any a sales i festivals.
Al 2023, Adala continuarà girant amb “Klima” però també estrenarà un EP produït per Chalar 58. Un directe totalment renovat consolidant el projecte com una presentació en viu contundent,d’altíssima qualitat artística i musical que no deixa a ningú indiferent.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.