Ds 04 març

TONI BEIRO

Obertura portes: 22:30 H
Inici concert: 23:00 H
Anticipada: 8 €
Taquilla: 10 €

 

Toni Beiro comença la seva carrera en solitari al 2003 amb la seva primera maqueta “Por Narices”  (produccions Origami), quan surt guanyador del concurs d’artistes i bandes emergents a l’Embarraca’t de Figueres.

Al 2004 obre tots els concerts de la gira “El Principio del comienzo” d’Antonio Orozco. Toni estava treballant de backline quan el Propi Orozco, després d’escoltar-lo en una prova de so, decidí donar-li la oportunitat d’obrir els seus concerts com a teloner tan sols amb la seva guitarra i veu en més de 70 concerts per tot l’estat.

Al 2005 participa en un disc sota el nom d’”El Búho real, 9 artistas nuevos ”, amb  Pitingo i Vanessa Martin, entre d’altres artistes, publicat per Emi  (Virgin)

Al 2006 surt el seu primer disc en solitari, “Indomable”, (Worldmusicfactory), sota la producció de Tato Latorre , i el presenta per tot el país amb la seva banda “La Resistencia”.

Al 2008 surt el seu segon disc, “ Hijos de un mundo hostil” (Worldmusicfactory), amb la producció de Nacho Lesko, que el porta a presentar en directe per tot el país i a col·laborar en alguna ocasió amb el Raimundo Amador i la increible secció rítmica dels germans Bao ( Pepe Bao,  “O’Funk’illo” i Anye Bao “Estopa”)

Al 2010 grava dos singles en català: “Tirar endavant”, i “ El petit més Gran” , aquesta última dedicada al futbolista Leo Messi, que després de l’èxit obtingut tant a internet com als mitjans esportius catalans, el porta a actuar diverses vegades en programes com “El Primer Toc, Rac1”

dirigit per Raul Llimós, “La Portería, BTV” dirigit per Pitu Abril i en un programa especial del futbolista a Tv3 titulat amb el nom de la propia cancó  “Messi, 3 60 El Petit més Gran”, uns mesos més tard participa a “Mundo Leo”, un programa per la televisió argentina.

Al 2011 surt el seu tercer disc “Utopías Coloristas”  (Vicious group) i participa com a col·laborador a Ràdio 4, Rne Catalunya, cantant cada setmana la seves cançons al programa “Directe 4.0”, dirigit i presentat per  Xantal Llavina.

Al novembre del 2018 surt el seu quart disc d’estudi, un “EP” produït per Tato Latorre , “Crónicas desde la ingravidez” i editat per la compañyia discogràfica  de Girona U98  Music.

Al juliol del 2019 participa en el programa “ MÚSICS” TVE  La 2 , dirigit i presentat per Goyo Prados; a l’octubre del 2019 surt el seu cinquè disc “Enmig del no-res ” (World Music Factory), que a diferència dels altres es tot en català.

A principis del 2022 World Music Factory publica el seu sisè treball, (El setè si comptem la seva primera maqueta) un EP de cinc cançons que es diu “Sobrenatural”.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.