Ds 04 febrer

bROTHERS iN bAND

The Very Best of dIRE sTRAITS

Obertura portes: 21:30 H
Inici concert: 22:00 H
Preu llançament 22 € (50 primeres entrades)
Anticipada: 28 €
Taquilla: 35 €

dIRE sTRAITS és més que una banda, és una llegenda en la història de la música moderna entre els anys 1978 i 1992, i bROTHERS iN bAND és més que una simple banda homenatge, és un xou musical de tan alt nivell que el propi Guy Fletcher (Teclista de Dire Straits i Mark Knopfler des de 1984) va definir amb aquestes paraules:
“Estaven tocant Why Aye Man i he de reconèixer que vaig pensar que era una gravació nostra”. bROTHERS iN bAND ha recorregut amb l’espectacle «The Very Best of Dire Straits» Alemanya, França, Portugal, Luxemburg, Andorra, Holanda i Espanya repassant el més destacat de la banda britànica en un xou que reviurà des del so net i cristal·lí de Down to the Waterline, l’antològic Money For Nothing, passant per clàssics com Sultans of Swing, Telegraph Road, Romeu & Juliet,
Tunnel of Love o Lady Writer, i revisitant joies com News, Why Worry, One World, It Never Rains i molts altres més.
Si la guitarra i veu de Mark Knopfler han estat fonamentals en dIRE sTRAITS el mateix passa amb Angelo Fumarola. La seva veu, la seva expressivitat i la seva espectacular forma de tocar la guitarra ens mostren al Mark Knopfler d’una època passada que ja no tornarà. I no menys important és la banda que acompanya Angelo, un grup de reconeguts músics de primer nivell que interpreten i recreen amb extrema fidelitat i altíssim nivell l’extens repertori de dIRE sTRAITS.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.