HARD BUDS

Divendres 01 desembre

HARD BUDS


Obertura portes: 21:30 H
Inici concert: 22:00 H

Anticipada: 10 €
Taquilla: 12 €

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

Hard rock clàssic en estat pur. Fet a Girona i amb tres àlbums a les seves   esquenes,   han   girat   per   tota   Catalunya,   Espanya,   Suècia, França i Dinamarca i realitzat múltiples concerts com a banda de suport de Barón Rojo, Royal Hunt, Thundermother, Crazy Lixx, Sister Sin, Bonafide i moltes d’altres.

 

Arriben de nou a La Mirona per presentar el seu últim treball ‘Fire’ (2023), enregistrat a Music Lan Studios i Tribal Art Studios (SPA), produït  per David Fdez i masteritzat  a Fascination Street Studios (SWE) per Tony Lindgren (Sepultura, Opeth, Leprous, etc…).

 

Si   ets   amant   del   hard   rock   sense   complexes,   de   les   guitarres distorsionades i contundents i de les tornades melòdiques aquesta és la teva nit amb una banda de les d’abans, amb una posada en escena potent, natural i propera. Una aposta segura per a qualsevol concert en viu

Concert

A la Mirona apostem per la música en directe

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials