Ds 01 juliol

GRABU

PERISCOPI

Obertura portes: 21:00 H
Inici concert: 22:00 H

ENTRADA GRATUÏTA: De les 21.00 h fins a les 00.00h
EXPERIÈNCIA PERISCOPI: Vine a sopar amb la Furgoteca AlGust, servei de bar amb preus especials i música en viu.

*Només assegurem l’entrada gratuïta si l’aforament de la SESSIÓ DJ “La Fresca” no està exhaurida.

Arnau Grabolosa (grabu) és un músic i compositor català, que amb tan sols 21 anys ja té una llarga trajectòria en el món de la música. Grabu combina el jazz més pur amb tocs d’electrònica, recursos sintètics i música urbana, expressant el seu imaginari purament instrumental a través de cançons que viatgen a través de la improvització. Amb la publicació de blast, grabu vol deixar petjada amb la seva identitat sonora i establir un projecte fresc, intens i amb molta intencionalitat.

El projecte de grabu va néixer a principis del 2022. Amb només 4 singles, grabu ha actuat a molts dels festivals de referència de Catalunya com el Festival Strenes, la FiM de Vilasseca, el Festival Jardins de Pedralbes o el Festival Vallviva, compartint cartell amb grans artistes com Rosario Flores o Paul Anka, d’entre molts altres, consolidant la seva figura artística.

Grabolosa però, ja portava una llarga carrera en el món de la música. Es va donar a conèixer com a director del Festival Mússol, un festival solidari que recapta fons per a la investigació del càncer, on ja hi han passat més de 25 artistes del panorama català i espanyol com Amaia, Núria Graham, Miki Núñez, Judit Neddermann, Sr.Chen o Vic Mirallas entre moltes altres. També és músic d’altres bandes com Júlia Blum, Agnès Algueró o Edu Requejo, combinant les respectives gires amb els estudis superiors al Taller de Músics en producció i gestió i també treballant de professor de música. Grabu ha treballat i estat en contacte amb la gran majoria de la indústria catalana, així com els grans mitjans catalans com TV3 o Catalunya Ràdio i també mitjans espanyols com els 40 o Mondo Sonoro entre d’altres. Actualment també està començant a fer els seus primers passos fora del terriori català com a músic.

 


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.