Ds 9 juny | 22 h. | Anticipada 18€ / Taquilla 20€

* obertura de portes 21.30 h.
- 21:30h - portes​
- 22:00h - HELLOLISA
- 23:00h - GOULAMAS'K
- 00:00h - EBRI KNIGHT
- 01:30h - VALTONYC 
- 02:00h - ZOO
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

ZOO

ZOO. Vindran per celebrar a 15ª edició, i això la farà més especial encara! Amb el segon disc "Raval", ZOO posen llum sobre la perifèria de la història, i sobretot fa pensar. La canço "La mestra", va ser escollida la millor de 2017, i Premí Cerverí. I es que el grup de Panxo, Arnau, Marcos, Natxo, Pollet i Hector són ara mateix un dels més importants, pel discurs i posicionament social. 

EBRI KNIGHT.
Presenten "Guerrilla", un disc que arriba en el seu millor moment. I la seva presentació en directe arrassa allà on es va! Rendeixen homenatge al poeta Miguel Hernández, i canten contra la opresió i/o les injusticies. Actitud punk, tradició meditarrania i celta que exploten per crear unes potents cançons i incendiaris concerts.

Goulamas'K. És un grup de música de ska i rock occità originari de Puègserguièr (França). Són un autèntic "tro" de música i ball. Una festa que es desferma gràcies a les cançons extretes de la música popular i que reivindiquen la convicció de pertànyer a terra catalana. Són d'aquí i d’allà, com la seva música.