Dv 13 d'abril | 22 h. | Anticipada 12€ | Taquilla: 15€ ENTRADES EXHAURIDES

* obertura de portes 21 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

TXARANGO

Txarango és un fenomen sense precedents que ja s’ha consolidat com un dels projectes musicals més transcendentals de la història de la música del nostre país. Txarango és música festiva, de qualitat i amb missatge. Un grup amb una enorme capacitat de comunicar i d’emocionar. La seva poesia i la seva fusió de música caribenya, llatina i mediterrània amb una denominació d’origen clarament catalana, unida a l’energia i a la passió dels seus directes, és el que els fa connectar immediatament amb un públic que no deixa de desbordar recintes amb localitats exhaurides.

L’any passat van triar Strenes per fer la seva primera aparició en directe, i ho van fer al concert sopresa del Terrat col.lapsant el centre històric de la ciutat. Enguny han tornat a triar el festival per presentar la la seva nova gira i espectacle en directe . No et perdis una de les últimes oportunitats per gaudir d’un concert, que es presenta amb sorpreses inèdites, d’una de les bandes catalanes més benerades i estimades del pais.