Ds 5 maig | 22.30 h. | Taquilla 5€ / 15€ (amb CD Slavedown)

* obertura de portes 21.30 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

SHOUTING LAST

​Shouting Last es va formar a Girona l'any 2015.

Amb influències de Metall, Rock, blues, new metal. Els 4 experimentats membres de la banda, Pep Moreno (free taxis, Sarcorp), Enric Ramos ( Sexy toys, bolondo), Albert Xifra (Free Taxis, La banda del yuyu) i Rober Garcia ( Head Injury, Hot Staff) treuen un groove metall de denominació pròpia gironina en català.

En plena composició de nou material l'any 2016 van ensenyar al món dues creacions R.I.P i Desperta que es poden escoltar a les principals plataformes digitals (iTunes, Spotify, Deezer), seguit per un recent videoclip estrenat el passat Febrer del 2017.

Després de tancar el festival "The blackout fest" el passat Desembre 2016 i amb un public molt es preparan per començar a girar.

SLAVEDOWN

La banda gironina, formada per Marc Corso (Sangtraït, Àspid, Rockzilla), Sue Gere (Warrior Soul, The Black Halos, Rockzilla), Andreu Runo (Far’n’Hate) i Jordi “Big Villano” Vila (La Banda del Yuyu), presentaran el seu potent directe. La llarga trajectòria d’aquests músics -Marc Corso va ser membre fundador i cantant de Sangtraït, composant temes com “El Vol de l’home Ocell”, però també cantant en reputades bandes com Aspid i Rockzilla on va composar temes com “Imagenes de Dolor” i “Rock And Roll Machine” respectivament- els ha portat a descarregar la seva passió en un grup tan potent com és Slavedown que ja ha col·laborat en dos vinils d’homenatge a Motörhead i a Dio. Després d’aquests mesos caminant entre penombres la banda ha gravat el que serà el seu primer disc i ja està llesta per ensenyar les dents i atacar els escenaris. Aquests quatre consolidats musics toquen tal com son i composen tal com viuen, la foscor i la ràbia són emocions primaries plasmades en la seva música. Si voleu degustar l’altre costat del rock and roll, pregunteu per Slavedown.

HOPGUN

Hopgun és una banda de Hardcore-metal amb altes dosis de Rock'n'Roll formada a Girona el 2017. Els components són Marky Faltermeyer (Rockzilla) a la guitarra, Johnny Hop al baix, Wiktor Nin a la bateria i Lucio el Cadernero  a la veu. Ara mateix es troben en plena producció del seu primer treball. Lúpul, alcohol i hardcore metal defineix a aquests 4 cràpules.