Dv 6 d'abril | 23 h. | Anticipada 12€ | + Dj Bass-A

* obertura de portes 22.30 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

XAVI SARRIÀ

Des que va deixar Obrint Pas, teníem més notícies de Xavi Sarrià en el camp de la literatura que no pas en el de la música. Però el cantant ha estat treballant de manera silenciosa per presentar-nos el seu primer disc en solitari: Amb l'esperança entre les dents (Propaganda pel Fet!). El disc, que pren el nom d'una frase de l'escriptor John Berger, recorre constantment la idea de cançons de llum en la foscor i apel·la a l'esperança com a element alliberador.

Després d'alternar la publicació de dos llibres entre els tres últims discos, Sarrià se sincera: "Sempre m’he sentit més autor de lletres. Com a músic sóc autodidacte i faig el que puc. Vaig aprendre a tocar la guitarra perquè volia fer cançons. Em sento molt més atret pel llenguatge narratiu que no pas pel musical. M’agrada explicar històries. M’apassiona la música i li dedique moltes hores, però quan faig les lletres em sent més en el meu terreny. Fer el llibre de contes i la novel·la m’ha ajudat molt en aquest sentit".

La primera cançó que es pot sentir del disc és la que li dona títol: "Amb l'esperança entre les dents", una peça que l'autor admet que té un fort component autobiogràfic.

Joaquim Vilarnau, Enderrock

AUXILI

La reggae band ontinyentina Auxili girarà aquest 2017 nou espectacle amb la gira ‘Foc i vent’, després d’una imparable i meteòrica projecció que el jove octet valencià encetà el 2014 amb el seu primer disc ‘Dolç Atac’ i que han reblat recentment amb l’edició de ‘Instants cremant’ (Propaganda pel fet! 2016). Les claus per entendre l’exitós fenomen d’Auxili les trobem en la seva excel·lent destresa instrumental i la innata capacitat de connectar facturant hits rodons amb el reggae com a gènere i principal font d’inspiració, picades d’ullet a l’ska, el ragga i el rap incloses.

Propaganda Pel Fet