Dv 8 juny | Anticipada 18€ / Taquilla 22€

El Festival

22:00h - ROKO BANANA
23:00h - per confirmar
00:00h - THE PICTUREBOOKS
01:00h - MARKY RAMONE
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

MARKY RAMONE

Dir MARKY RAMONE és dir Ramones, es dir llegenda viva del punk del mític club de Novayorkes CBGB, al Manhattan dels '70s. I sí, ara està de moda els grups de versions... Però això no té res a veure amb Marky i la seva banda -en l'última gira portava Ken Strenfellow dels The Posies com a cantant!) sempre és garantia de qualitat, diversió, punk accelerat i pogo! Un concert on s'ha d'estar atent al bateria, en Marky.Tal i com diu; "Sense els Ramones tot hauria estat menys transgresor i la música més mediocre" .

PICTUREBOOKS (Alemanya)

THE PICTUREBOOKS són un duet rock/blues saturat. Fynn Claus toca una guitarra estil vintage, iPhilipp Mirtschink colpeja una bateria d'enormes tambors, campanes i més sorpreses... La premsa diu que el disc "Home Is A Heartache" és un retorn triomfal del duet i que els concerts són una experiència brutal. Escoltar The Picturebooks és un bany de nostàlgia pels clàssics bàsics d'Elmore James, Ry Cooder o el mateix Muddy Waters, peròThe Picturebooks implanta el seu segell original, creant una col·lecció de cançons totalment addictives, i amb un groove d'allò més infecciós!

ROKO BANANA (Banyoles)

ROKO BANANA Banyoles el 2016. El seu nom, segons ells, és el codi per evitar la fi del món. Un mecanisme precís que combina l'anarquia i la melodia facturada en format trio de rock alternatiu. El seu so entra per les orelles, activa el cervell de l'oient i convida a veure el món d'una forma singular. L'amor i el desamor, l'angoixa i l'alegria, tot en una mescla d'influències de grunge, indie i funk, i que exploten en directe en Mak (guitarra/veu),Edu (baix/veu) i Alex (bateria/veu). Guanyadors del Concurs Intro '17.