Ds 10 març | 22.30 h. | ENTRADES EXHAURIDES

* obertura de portes 21.30 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

LA RAÍZ

És molt possible que, en l’actualitat, La Raíz sigui la formació combativa més important del mestissatge amb formes rock de tota la península. I és que si en disc són una maquinària perfecta i carregada de missatge (com bé demostren treballs com “Así en el cielo como en la tierra” de 2013 i el més recent, el seu quart llarga durada, “Entre poetas y presos” de 2016), en concert són una veritable tormenta. A la seva barreja estilística es fusionen des del rock fins al rap, des del reggae fins a l’ska, sempre accelerat, festiu, conscienciat i molt enèrgic. No podria ser d’una altra manera per a una formació que es declara filla de formacions clàssiques com Los Fabulosos Cadillacs o Mano Negra.

I és que pocs grups actuals poden contagiar més al públic als seus concerts que aquests onze músics (quatre d’ells vocalistes) de Gandia. Per això no estranya el més mínim que, enguany, La Raíz hagin protagonitzat ben bé un centenar d’actuacions a tot l’estat i a l’estranger (incloent-hi ciutats com Brussel·les, Berlín o Londres) i participat en els més massius i populars festivals musicals del territori (Viña Rock, Arenal Sound, Alrumbo, San San, Cabo de Plata...). Per tots aquests motius, serà un veritable honor que comparteixin tota la seva energia vital amb nosaltres al Black Music Festival 2018. La diversió està més que garantida.
BMF-CODETICKETS-02.png