NO HOLDS BARRED + SHOUTING LAST + ERIO

Ds 15 abril | 22 h | Ant: 6€  Taq: 8€ COMPRAR ENTRADA

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

 

◆ NO HOLDS BARRED ◆

No Holds Barred (NHB) és un grup de Thrash metall nascut a Girona.
El grup es va fundar l'any 2013 arran dels gustos comuns entre els seus components i la necessitat de fer un grup d'aquest estil
Després d'un canvi de formació dels components de NHB són:
Isaac González Cantant
Thomas Höffken- Guitarra
Denis Du- Guitarra
Dani Zamora- A la baixa
Hernan Simon- Bateria

En aquest temps el grup s'ha dedicat a definir el seu estil, a compondre material propi i que els seus integrants se sentin còmodes amb aquest material a l'hora de tocar.
A l'hivern de 2016 el grup entra en estudi amb la finalitat de gravar el seu primer EP anomenat "Prelude", compost per 5 temes, un cop gravat l'EP el grup ja se sent
disposat a sortir als escenaris a ensenyar el que poden fer.

Encara que el nostre estil musical estigui catalogat de Thrash metall tenim el nostre propi segell d'identitat, com ara instruments poc comuns com el banjo, és molt difícil d'explicar per escrit així que perquè no comprovar-ho per tu mateix i venir a veure'ns?
Si t'agrada el thrash, els mosh pits i la diversió en directe, segur que no te n'aniràs indiferent.

FACEBOOK NO HOLDS BARRED

◆ SHOUTING LAST ◆

 

Shouting Last es va formar a Girona l'any 2015. 

Amb influències de Metall, Rock, blues, new metal. Els 4 experimentats membres de la banda, Pep Moreno (free taxis, Sarcorp), Enric Ramos ( Sexy toys, bolonbo), Albert Xifra (Free Taxis, La banda del yuyu) i Rober Garcia ( Head Injury, Hot Staff) treuen un groove metall de denominació pròpia gironina en català. 

En plena composició de nou material l'any 2016 van ensenyar al món dues creacions R.I.P i Desperta que es poden escoltar a les principals plataformes digitals (iTunes, Spotify, Deezer), seguit per un recent videoclip estrenat el passat Febrer del 2017


Després de tancar el festival "The blackout fest" el passat Desembre 2016 i amb un public molt entregat es preparan per començar a girar.


 FACEBOOK SHOUTHING LAST

◆ ERIO - GIRONA / BARCELONA ◆

La banda catalana es caracteritza per un so potent i modern, buscant equilibri entre atmosferes envoltants, groove i espurnes de música electrònica. Una posada en escena violenta i una forta connexió amb el públic a través d'actitud, passió i unes lletres en castellà que reflecteixen un malaltís entusiasme per tot el delirant. La banda aposta per complementar la seva música amb recursos d'art gràfic; una fórmula que ha donat resultats en forma de primers llocs en concursos com Salt The Music 2015, Joan Tayter 2013 i el reconeixement per part de la premsa especialitzada. En l'actualitat presenten el seu últim EP Simbiosi 2.0.

Membres
Victor Marín (Veu)
Maxim Kutsan (Guitarra)
Ernest Cortada (Guitarra)
Albert Vicente (Baix)
Jordi Bosch (Bateria)

FACEBOOK ERIO