EMBOLINGATS + DESPIT

Dv 14 abril | 22 h | ENTRADA ANTICIPADA: 6€ ENTRADA ANTICIPADA + DISC O SAMARRETA: 10€ ENTRADA ANTICIPADA + DISC + SAMARRETA: 14€

PREU TAQUILA:

Entrada: 8€ | Entrada + Disc o Samarreta: 12€ | Entrada + Disc + Samarreta: 16€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

Gran Festa de Presentació del primer disc dels Embolingats

Amb moltes ganes de fer-la ben grossa, aquest combo de joves de l'Empordà ens presenten la seva música canalla de mare tramuntana i germana cubana/ gitana amb un ritme ben inquiet. El seu recital de música i bon rotllo està més embolingat que mai!

Un directe ple d'alegria i d'energia, no us ho perdeu!

+ Grup convidat: Despit: Amb el primer EP sota el braç, aquests 8 joves de Torroella de Montgrí ens brinden el seu ska-rock mestís amb un directe potent, dinàmic i amb molt caràcter.

◆ EMBOLINGATS ◆

Embolingats és un grup de Figueres enamorats de la vida, amb rumba de mare tramuntana de germana cubana i gitana que té un ritme inquiet. Un grup amb moltes ganes de fer-la ben grossa!

Membres:
Veu i Guitarra rítmica, Nil Prats.
Guitarra solista: Max Schäfer.
Trumbó, Arnau Alabau.
Trompeta, Sergi Basart
Baix elèctric, Gerard Requena
Bateria, Jan Cabarrocas.
Percussionista, Miquel Garcia.

FACEBOOK EMBOLINGATS

◆ DESPIT ◆

Martí Aiguabella, Arnau Alabau, Miquel Casademont, Genís Plaja, Àlex Rocas, Guillem Tarrés, Marc Verdaguer i Pere Vicens.


FACEBOOK DESPIT