★ BOOMERANG ★ Espai musical i d’oci per a persones amb discapacitat i sense

Dj 19 febrer | 17 h | Entrada: 5 € + consumició

◆ BOOMERANG ◆

Gran Festa de Carnestoltes al boomerang amb DJ ELEKTRIK.
Vine amb la teva millor disfressa.
Ens veiem am Boomerang!

El BOOMERANG és un espai integrador i inclusiu, utilitzant la sala La Mirona com a escenari, una sessió mensual (en diumenge) on es podrà gaudir tant de música en directe i discoteca com d'activitats socioculturals, adaptant-lo a les necessitats d'aquest col·lectiu, tenint en compte, factors com la il•luminació, el so, el subministrament de begudes sense alcohol...


Amb Boomerang la Casa de La Música de Salt i Girona fa extensible el seu projecte a una àrea, la dels serveis socials i benestar, donant un sentit a la música entenguent-la com a recurs i plataforma per la inclusió més enllà de la pràctica cultural en sí mateixa.


Destacar també que el projecte BOOMERANG que s'ha consolidat com un referent d'espai d'oci en un context musical inexistent a Girona per les persones amb DI o altres diversitats funcionals, ha incorporat a la seva imatge la tipografia Anna (Beta). Aquesta tipografia està feta per Anna Vives, una noia amb la Síndrome de Down, que ha creat la seva pròpia tipografia de lletra disponible per escriure en qualsevol suport.
Al capdevant del projecte BOOMERANG hi ha un equip de professionals format per Pere Carretero, integrant de l'associació La Farândula social, entitat gironina que projecta i desenvolupa activitats de lleure alternatiu, amb Bego Navarro i Laia Grifoll, diplomades en educació social amb un llarg bagatge en el camp de l'atenció a la discapacitat, actualment treballant a la fundació Astres de Girona.


Per rebre informació i enviar suggeriments podeu escriure a :
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.