ZOO + GERTRUDIS #Strenes17

Ds 29 abril | 22.30 h | Ant: 12€  Taq: 15€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 21.30 h

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

 

◆ ZOO ◆

Com ens agrada que les apostes del festival tinguin recorregut. Zoo van omplir de gom a gom la Plaça Sant Feliu a l’actuació de la passada edició del festival dins de la secció El Que Vindrà. Enguany i reconeguts com el grup valencià més prometedor i exitós dels darrers anys presentaran el seu esperat nou treball anomenat “Raval”.
I és que Zoo ja va despertar la curiositat amb la cançó Estiu, un tema que va córrer per les xarxes i que ràpidament va posar del revés el panorama musical català. Amb el seu primer disc van demostrar del que eren capaços, creant un estil propi a mig camí entre el ragga, la música electrònica, el reggae i amb unes lletres punyents i reivindicatives.
Encara no els coneixes? No us els perdeu.

◆ GERTRUDIS ◆


Més de 15 anys de carrera per un dels grups més veterans de l’actual escena de mestissatge del nostre país. Populars per la seva fusió de la rumba catalana amb d’altres estils de música, els Gertrudis han realitzat gires per Canadà, França, Bèlgica, Holanda….. Han estat protagonistes de la majoria de festes majors del nostre país, Han popularitzat cançons com Samarreta, Ara Vinc d’Enlloc, i son grup de referencia de les bandes catalanes actuals d’aquest circuit.
Després de cinc anys de silenci discogràfic, a finals del 2016 ens van sorprendre amb el seu cinquè disc d’estudi “Ara Volo Alt”. Un disc amb aire fresc i energia renovada, que està agradant tan a públic com a premsa especialitzada. El seu primer single Aire, sona a les principals emissores del nostre país, i acumula prop de 100.000 visites al youtube. Ens acaben de sorprendre amb una col·laboració amb Chambao, aconseguint que la Mari canti per primera vegada en català a la cançó Tan Lluny de Tu. Amb 4 nominacions als premis Enderrock Gertrudis tornen amb més força que mai presentant per primera vegada a Girona el seu nou disc.

FACEBOOK ZOO