★ SANT PATRICK'S amb DJ SEND0 ★

DS 11 març | 00.30 h fins a les 6h | ENTRADA GRATUÏTA FINS A LES 2 h | A PARTIR DE LES 2 h 6€ amb dues cerveses o un combinat

★ SANT PATRICK'S amb DJ SEND0 ★

Arriba La Mona de la Mirona d'Irlanda vestida de color verd amb un trèvol al cap i una gran cervesa a la mà per celebrar la festa de Sant Patrici el pròxim dissabte 11 de març.

SANT PATRICK’S!!! Quan es tracta de cervesa i bon rollo la festa està assegurada!!!! La Mona ha convidat al seu amic el GROS per fer ballar a tothom al ritme del gran DJ SEND0! Drinking Games, el joc de la Ruleta de Sort amb molts premis, decoració especial i l’animació de L’equip TRAPMONA SHOW! Una festa per deixar-s’hi la pell!

◆ Drinking Games
◆ La ruleta de la sort
◆ Animació amb THE TRAPMONA SHOW
◆ Decoració especial
◆ Escenari Obert
◆ Dj Send0 com a DJ convidat

[PREU]► Entrada gratuïta fins a les 2 h.
A partir de les 2 h: 6€ amb un combinat o dues cerveses.

[DESCOMPTES]► Contacta amb els nostres promotors per accedir a les nostres festes per llista i tenir entrada gratuïta tota la nit i gaudir de preus reduïts.[TAXI JOVE]► Tindràs entrada gratuïta tota la nit i un descompte e 1€ en la primera consumició. El viatge és de 9€ aproximat amb descompte inclòs del 10% per Taxi des de correus (Girona).

[LLISTA OBERTA] ► Només cal posar "Hi assistiré" i apuntar nom i cognoms amb el nombre d'acompanyants al mur de l'esdeveniment: AQUÍ
Tothom apuntat per llista tindrà l'opció d'entrar de forma gratuïta tota la nit a la festa i gaudir de preus reduïts.

Festa +18
------------
#SantPatrici #LaMonaDeLaMirona #LaMirona #Patricks #Irlanda

LLISTA OBERTA ESDEVENIMENT FACEBOOK