FREEGEES XXL

Dv 03 març | 00.00 h | Ant: 5€  Taq: 5€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

◆ FREEGEES XXL ◆

Allende va dir al seu últim discurs, abans de ser assassinat: “La historia es nuestra y la hacen los pueblos”. Una història que es fa cada dia, a cada racó del món, tots aquells i aquelles que lluiten amb dignitat contra les injustícies, per petites que aquestes puguin semblar des de la distància. Amb aquesta idea connecten els Aspencat, un dels grups més rics musicalment parlant de la costa valenciana, amb la seva fusió de reggae, electrònica i drum’n’bass i uns textos amb molta càrrega social, com bé demostra el seu darrer disc fins al moment “Tot és ara” (Halley Records, 15).

Al Black Music Festival tindrem el plaer de poder veure per primera vegada el seu nou espectacle, amb una posada en escena tan efectiva com la de la gira de “Tot és ara”. A més, serà l’última gira del grup en un temps, ja que Aspencat s’acomiadaran dels escenaris per un període sense indefinit. Per això serà una oportunitat molt especial que ningú hauria de deixar passar. Una nit per a ballar, gaudir i prendre consciència de la cara silenciada de la història.

FACEBOOK BLACK MUSIC FESTIVAL