FLOWER POWER PARTY | LA KOZMIC BAND – Janis Joplin i THE OTHER DOORS - The Doors

Dv 21 abril | 22 h | Ant: 12€  Taq: 15€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

◆ FLOWER POWER PARTY ◆

Venda d'entrades: 

Salt: Restaurant Can Serrallonga i la Betzinera BP

Girona: Musical Eiximenis

 T'hauria agradat viure un concert en els anys 60, veure en el mateix escenari a Janis Joplin i The Doors?

Vine a la FLOWER POWER PARTY on podràs viure una nit inoblidable amb tota l'essència de Woodstoock amb dos grans tributs "La Kozmic Band" i "The Other Doors", que et transportarà en el temps.

THE OTHER DOORS és una banda creada per a reviure la màgia d'un dels personatges i grups més mítics dels anys 60. Un potent directe, amb màxima fidelitat als originals, ens dibuixa un repàs complet amb els temes més emblemàtics dels discs de The Doors.

Un viatge a través del temps i de la història del Rock: Roadhouse blues, Brea on through, The end, riders on the storm i moltes més cançons que van marcar una època. El llegat de Jim Morrison és recollit per aquesta banda ... imprevisible, incandescent, excessiu i eixelebrat, però amb un increïble esperit artístic.

LA KOZMIC BAND rememora l'herència musical que va deixar Janis Joplin en la seva curta però intensa carrera al morir el 1970 en plena gravació del seu mític àlbum "Pearl". Janis Joplin, coneguda per ser un dels símbols de la contracultura, va ser sens dubte una de les artistes més transgressores del segle XX, no només per ser la primera dona de la història del rock, també per ser la primera cantant blanca de la història del blues.

L'Kozmic BAND fa una revisió dels temes més emblemàtics de Janis Joplin i rendeix un tribut a aquesta icona dels seixanta, a la seva música, al seu temps, i a aquella manera d'entendre la vida. El seu directe recupera l'esperit de l'època i ofereix un xou de Rock Blues d'alt voltatge amb l'actitud enèrgica i visceral de les bandes de Rock de finals dels 60 's.

Aquests dos grans tributs porten des de 2005 girant per les millors sales de tot el país, si ets amant de la música dels 60, el blues i el Rock & Roll no te'ls pots perdre!

FACEBOOK LA KOZMIC BAND