AURORA & THE BETRAYERS + KINDA

Dv 17 març | 22 h | Ant: 6€  Taq: 10€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

◆ AURORA & THE BETRAYERS ◆

Fa només unes setmanes que el quartet madrileny Aurora & The Betrayers va publicar el seu segon llarga durada, “Vudú” (Siete Pulgadas, 16), una nova excusa per tornar a la carretera i als escenaris, terreny on millor demostren tot el seu potencial i la seva energia.

Dirigits per l’ex-Freedonia Aurora García, una de les millors veus de la música negra facturada al nostre territori, a la seva combinació de soul vitaminat, R&B, funk i rock de guitarres sumen ara pinzellades de pop i fins i tot una mica de psicodèlia, amb el que enriqueixen encara més un còctel musical que, en concert, defensen amb la rotunditat d’una piconadora. Per tant, no tenim cap dubte de què, al Black Music Festival, Aurora & The Betrayers demostraran una vegada més els motius pels quals se’ls considera una de les millors formacions de la música negra nacional.

FACEBOOK AURORA & THE BETRAYERS

◆ KINDA ◆

La seva identitat musical és avui dia 100% FUNK. Ens divertiran amb reversions improbables de James Brown, Incognito, Tower of Power... i el seu disc propi Born To Be Funk.

La força del grup resideix en la seva energia a l'escenari, el plaer que experimenten jugar junts i compartir amb la seva audiència.

 FACEBOOK BLACK MUSIC FESTIVAL