TORTELLINIS + BANANNA BEACH

Dg 16 abril | 22 h | Anticipada: 4€  Taquilla: 6€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

LA NIT DELS 10 ANYS ◆

Aquest 2017 els Tortellinis fem 10 anys com a grup. Després de molts concerts, moltes cançons i moltes experiències; volem celebrar el nostre aniversari amb una nit màgica i irrepetible.

Farem una gran festa en forma de concert, el qual hem batejat com "LA NIT DELS 10 ANYS". Els nostres amics de Bananna Beach obriran la nit amb la seva rumba festiva i alegre, i ben seguit serà el nostre torn.
Tenim la sort de poder comptar amb varies col·laboracions, gent que ens ha acompanyat durant el nostre trajecte com a grup i ens ha fet créixer. Parlem de CyBee, Sr Smizz (Animal), Hora de Joglar, CampikiPugui i Festucs; d'entre altres.

TORTELLINIS

► QUI SOM?

Som els Tortellinis, però no perquè ens agradi la pasta; sinó perquè som de Tortellà.
Som un grup de 8 joves d'entre 16 i 19 anys, amb ganes de menjar-nos el món. Presentem amb molta il·lusió el nostre primer treball discogràfic: En un Racó del Món (2016, RGB Suports).

► QUÈ FEM?

L'estil que ens defineix és el mestissatge. Una mescla festiva de rumba, reggae i ska.
La nostra música fa venir ganes de ballar, cantar i passar-s'ho bé.

WEB TORTELLINIS

FACEBOOK TORTELLINIS

BANANNA BEACH

"Som una banda rumbera vestida d'aires tropicals i mestissos, nascuda a l'Empordà a finals de 2009 amb l'objectiu de repartir festa, alegria i ventilador."

Aquest any presentem la segona gira del nostre primer disc "Camino de la playa", 10 cançons que desprènen l'essència més Tropikal de la Rumba Catalana i ja estem treballant en les cançons del nostre segon disc "Runk-ba" (2018).

FACEBOOK BANANNA BEACH