EL RENO RENARDO

Ds 20 maig | 22 h | Anticipada: 15€  Taquilla: 18€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes a les 21h

Venda d'entrades físiques:

Girona Musical Eiximenis UME

 Carrer D'en Francesc Eiximenis, 18, 17001 Girona

Salt Benzinera BP

Carrer de Bescanó, 25, 17190 Salt, Girona

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

► RENO RENARDO

Meriendacena amb Satanàs és el cinquè treball dels simpàtics i atractius joves d’El Reno Renardo. Un àlbum d’una maduresa suprema, on fan un gran treball en barrejar les diferents influències que els nodreixen: mitjana de bou, cachopo i rica cervesa d’ordi.
Musicalment es tracta d’un disc de tall heavy, possiblement el més heavy fins a la data, en els que a estones pot sonar a altres grans bandes clàssiques com Metalcrilator, The Himen, Punishers o fins i tot als novaiorquesos Samarreta Interior. Un àlbum molt cuidat, barrejat per la mateixa banda en GrabaSonic i masteritzat als Estudis Morton (Ucraïna).
Les lletres són variades i diverses entre si, però escoltant-lo en conjunt es converteix en una aventura conceptual a través del mirall de l’ànima humana entrexocant metafòricament amb l’equanimitat de l’ésser interior i la vilesa d’allò més mundanal. Temes que ens transporten a llocs com els centres comercials o les cases rurals, melodies que ens porten a temps pretèrits de la televisió de la nostra infància i joventut, passatges místics que retraten les teràpies alternatives, i per descomptat, lletres d’assumptes que preocupen la gran massa social com pot ser la dificultat per defecar hams.
El treball artístic va a càrrec de Xabier Amezaga, portadita dels àlbums anteriors, que ha sabut captar a la perfecció l’essència del missatge a plasmar.

Tot això fa que "Meriendacena con Satan" sigui el millor disc de la història del Rock.


FACEBOOK RENO RENARDO