THE SUFFERS + JALEN N’GONDA

Ds 18 març | 22 h | Anticipada: 15€  Taquilla: 20€ COMPRAR ENTRADES

 PROMOCIÓ EXHAURIDES: 50 PRIMERES ENTRADES: 12€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

Els companys del Black Music Festival ja han anunciat els primers concerts per l'edició 2017! Cartellàs! Gloria Gaynor, Charlie Winston, Chinese Man... i a La Mirona The Suffers + Jalen N'Gonda.
i atenció! Les primeres 50 entrades per aquest concert tenen un preu de 12€. A la venda a www.lamirona.cat i www.blackmusicfestival.cat.

► THE SUFFERS

Els deu membres de The Suffers han estat convidats als més importants festivals musicals especialitzats i als més populars programes televisius dels Estats Units (“Late Show With David Letterman”, “The Jimmy Kimmel Live Show”...), a més de formar part de la banda sonora de la sèrie de televisió “Mr. Robot”. I tot això ha estat possible en poc més de cinc anys de carrera. Cinc anys que han estat suficient perquè The Suffers s’hagin convertit en una de les formacions més respectades i admirades del que es coneix com a Gulf Coast Soul, una barreja de qualitat de les diferents tradicions musicals de Houston (música del Carib, cajun i estils com el soul, el reggae, el country o el hip hop).
Pocs mesos després de girar amb els també molt respectats Galactic i Lake Street Dive s’aproparan fins al Black Music Festival per a oferir-nos tota una lliçó del talent dels seus músics i de la seva fantàstica vocalista, Kam Flanklin, i presentar-nos el repertori de treballs com l’EP “Make Some Room” o del seu alabat primer llarga durada “The Suffers”. Una cita ideal pels amants de la black music més autèntica i eclèctica. 

FACEBOOK THE SUFFERS

► JALEN N’GONDA

Amb onze anys, Jalen N’Gonda va introduir-se en el món de la música inspirat en el que tenia més aprop: la col·lecció de vinils del seu pare. D’aquí li neix la seva passió pel jazz, hip-hop, soul i la música clàssica… Però també per la seva família, que ell mateix descriu com unida, solidària i de “classe treballadora”. N’Gonda va néixer a Maryland (USA), tot i que va florir com a músic a Liverpool.

FACEBOOK JALEN N'GONDA FACEBOOK BLACK MUSIC FESTIVAL