MORODO & OKOUMÉ LIONS BAND + ADALA

Ds 11 febrer | 22.30 h | Ant: 12€  Taq: 15€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

VENDA D'ENTRADES

- Codetickets
-Ticketea.com
-Rastatickets.es
-Entradasmad91.com
 
 
-Moby Disk (Girona)
-Musical Eiximeni (Girona)
-Restaurant Can Serrallonga (Salt)

Estació de Servei BP (Salt)
 

Adopta des jove com a estil de vida, la cultura Hip Hop i la música jamaicana, especialment la feta en castellà, que neix a principis de la dècada dels vuitanta a Panamà, més concretament, a la ciutat de Colom i que comença a arribar a Espanya una dècada després.

Ja amb catorze anys era habitual veure'l en multitud d'Jams de Hip Hop per tot el terriorio nacional, al costat d'altres membres de la Ozm Posse. Des del primer moment destaca per la seva cru estil "Rap-Ragga", es mesura al micròfon en interminables sessions i grava maquetes al costat de diversos cantants i productors. i es va convertint i donant forma al singjay / Cantant que avui tots coneixem.

El 1999 va arribar la seva estrena discogràfica amb "Smooka", de la mà del Mc i productor Souchi, el tema es va incloure en el seu disc "La Esencia 1". El 2001 va comptar amb Souchi i Dahani, entre altres, per produir el seu primer treball en solitari "Ozmstayl" (Fünkdamental). Aquest disc va sorprendre a propis i estranys, per l'original adaptació d'estils d'arrels jamaicanes i Hip Hop al castellà, convertint per sempre, com Mc-singjay, en una referència essencial a l'hora d'entendre l'evolució del Ragga i el Reggae a Espanya .

Al mateix temps que el reconeixement al seu treball arriba per part de públic i crítica, les seves aparicions en directe al llarg de les principals sales i festivals del territori espanyol, no fan més que contribuir a confirmar l'autèntica projecció de l'artista, que fins al moment l'ha portat a compartir escenari amb destacats artistes com: Capleton (Jamming / Colòmbia 2013), Public Enemy (Territoris 2010), SOJA (Summer Jam / Alemanya 2010), Third World (Rototom 2013), B Real (Expogrow / Irun 2102 ), Apache (Barcelona 2013), Anthony B (Rototom 2010), Turbulence (Mount Zion Fest. Andorra 2013), Saïan suppa Crew (ViñaRock 03), Gentleman (Madrid 2004), Kafu Banton (GanjaTime-8, Coses Que Explicar-Tour 2005-08), LK Johnson (Portugal 2006), Dj Muggs (Sevilla 2011), general Levy (Downtown 2006), Daddy Freddy (Berlín 2007), Alton Ellis, Kimany Marley, Anthony B, Alika, Boomer (Xile 2007) i Zion The Promise Land (Veneçuela 2007) i amb sound systems notables com: Unity Sound, Fireinnalion, Nyahbingi, Wadada, One Blood, Kiki Sound, Barbass Sound, Mono Sound Sytem, Chalice Sound ...

En octubre 2004 trenca el seu silenci en estudi de més de tres anys, per editar un molt esperat segon treball, "Coses que Contarte” (Taifa Records), on la picada d'ullet cap a la música jamaicana, és encara més latent. El disc recull un concepte més complet i definit de l'artista. Com el mateix Morodo reconeix.

"... Sóc fidel a mi mateix, als meus conviccions i sentiments, així és com trec la meva tasca endavant, cant el que sento, sento el que dic i dic el que, qui ho sent ho sap ..."

FACEBOOK MORODO

 Adala neix a Barcelona el desembre de 2015 i és el projecte personal de Guillem Simó. És a principis d’aquell mateix mes que llença el primer single “Temps de Guerra” a través de la discogràfica La Panchita Records. El single està grabat al Siva Studio i el riddim és co-produit per Adala i el seu germà de sang i productor musical Quim Siva. “Temps de Guerra” de seguida aconsegueix l’èxit entre els amants de la música d’arrel jamaicana de la ciutat i “Adala” passa a ser un dels punts de mira de la nova generació de cantants de reggae de la qual pot presumir la Ciutat Comptal.

Al mateix mes de desembre, Adala reuneix una banda sota el nom de The Cold December i decideix grabar el seu primer EP anomenat “Born” a La Panchita. Roger Villanueva aka Bongoroll n’és el principal productor i baterista i, juntament amb la resta de la banda, creen el nou so de The Cold December. Aquesta vegada decideixen oferir un producte més downbeat, amb influències del reggae rockers i amb certa producció de dub durant la mescla realitzada per Chalart 58. A més, l’EP està carregat de consciència social des d’un punt de vista més emocional.

 FACEBOOK ADALA