MANEL

Dv 10 febrer | 23 h | Ant: 18€  Taq: 22€ COMPRAR ENTRADES

PROMOCIÓ EXHAURIDA: 100 PRIMERES ENTRADES: 15€ 

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

Un any i mig després de tancar davant 60.000 persones (La Mercè, 2014) la gira d’Atletes, baixin de l’escenari (2013), MANEL anuncien els detalls del seu nou àlbum, Jo competeixo, que es publicarà el proper 8 d’abril en format físic (CD i doble vinil) i digital. A diferència dels tres anteriors, enregistrats en estricta intimitat, el quart disc del quartet barceloní significa la seva primera experiència amb un productor, el nord- americà Jake Aron, que ha col·laborat amb artistes com Grizzly Bear, Jamie Lidell, tUnE-yArDs i Chairlift i ha produït el debut del raper Le1f, entre d’altres.

Amb la seva ajuda, Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé planificaren una gravació en dos fases que va tenir lloc entre novembre i desembre passats: la primera a Dreamland, un estudi instal·lat a una antiga església prop de Woodstock; la segona a Dr. Wu’s, l’estudi d’en Jake situat a Brooklyn (Nova York). El resultat són onze cançons que, masteritzades a Sterling Sound per en Chris Gehringer (Rihanna, Drake, Nas, Wu-Tang Clan), redefineixen amb matisos electrònics el seu so.
Una decidida inflexió cap al pop contemporani que, més enllà dels quinze segons amb que la setmana passada van comunicar el llançament, es podrà començar a sentir el proper 11 de març amb l’estrena del single d’avançament, Sabotatge. Serà el primer tast d’un àlbum que es podrà reservar el mateix dia 11 i es presentarà en directe el 4 de juny al Parc del Fòrum (Barcelona) dins de la programació del Primavera Sound, en el que serà el tret de sortida d’una gira que ja té un bon grapat de dates confirmades.

FACEBOOK MANEL