ÀSPID IMÁGENES DE DOLOR · THROUGH THE LIES · POTÉNCIA TÓXICA · TIEMPO OSCURO

Dv 20 gener | 22 h | Ant: 10€ Taq: 12€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

 

 

► ASPID - Imágenes de Dolor amb Jordi "Somalia" (Veu), Chris Pérez (Guitarra), Fran Gutiérrez (Baix) i Rafa Garrigós (Bateria), ens tornen a presentar els grans clàssics d'ÀSPID en un concert molt especial!

FACEBOOK ASPID


► Through The Lies és una banda que neix al Masnou (Barcelona) a l'estiu del 2012. Després de diversos anys de treball, a finals de 2015 la banda entra a gravar el seu primer LP anomenat “Reload Your Soul” amb influències hardcore.
El seu so conté una barreja de fortes breakdowns, riffs pesats i alterna amb alguna que altra melodia que incita a l'two step. Durant aquest 2016, graven el seu últim treball, un EP que editaran a principis del 2017 amb un aire renovat.

FACEBOOK THROUGH THE LIES

FACEBOOK POTENCIA TOXICA


► Potencia Tóxica ens torna a presentar el seu primer disc "Ke kunda el Pániko" 10 temes d'estil hardcore ràpid amb tocs de Thrash Metal de la "vella" escola.
El grup està format pels jonquerencs Claudi López (baix), Sergi Cabrera (guitarra), Diego Alfonso (veu) i el figuerenc Mauro Denhoff (bateria).


► Tiempo Oscuro, és una banda de metall de l' Alt Empordà, on les influencies musicals, van des del Rock més clàssic al Metall més extrem.
Membres: Matias Salinas Olea (veu), Kurru King (guitarra), Isaac Mallol (baix) i Jordi Soler Surribas (Bateria).

FACEBOOK TIEMPO OSCURO