7 NOTAS 7 COLORES

Dv 7 abril | 23 h | Ant: 15€  Taq: 20€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes a les 22h

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

7 NOTAS 7 COLORES “HECHO, ES SIMPLE” - 20 ANIVERSARIO

Des d'El Prat (Barcelona) al món. 7 Notas 7 Colores són indiscutiblement pioners del hip hop al nostre país i autors de les bíblies del gènere en castellà, "Hecho, Es Simple". El grup fundat per Mucho Muchacho juntament amb el productor Dive Dibosso, i pel que ha passat gent com Dj Neas, Eddy La Sombra o Dj Vadim, va regnar als escenaris d'Espanya i Amèrica Llatina durant els 90. Al seu exitós primer àlbum el van seguir uns altres dos llargs, "77" i "La Miami Internacional", aquest últim nominat als Premis Grammy Latino com a millor àlbum a la categoria de rap/hip hop.

Després de la seva dissolució, Mucho Muchacho va seguir publicant joies com "Chulería" o l'aclamada mixtape "Cookin' Bananas" amb Cookin' Soul i col·laborant amb diferents artistes així com exercint de dj, la seva principal ocupació en aquests últims tretze anys de carrera musical, amb residències a clubs com ara Pachá Ibiza i ciutats com Nova York. Al llarg de dues dècades, gairebé tots els discos de rap en espanyol han fet servir com a sample Mucho Muchacho i han han samplejat a amb la seva veu. I, avui en dia, són molts els que continuen fent referències a les lletres de "Hecho, Es Simple", des de Kase O a Natos y Waor.

Ara, Mucho Muchacho torna amb bones i variades notícies, entre elles la celebració del 20è aniversari de "Hecho, Es Simple", que inclou la reedició del disc amb una nova portada i remasterització.

FACEBOOK 7 NOTAS 7 COLORES