FLUMORT - LA FESTA FLUOR DELS MORTS

Ds 26 novembre | 00.30h fins a les 06h | ENTRADA GRATUÏTA FINS A LES 2h | A PARTIR DE LES 2h 6€ amb dues cerveses o un combinat

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

Dissabte 26 de novembre
Flumort · La festa Fluor dels Morts · La Mona de la Mirona

No importa que s’hagi acabat el halloween perquè La Mona de la Mirona és una motivada de la vida i s’ha decidit barrejar dos conceptes! El Halloween amb La festa Fluor!
------------

[HORARI - MIRONA-BUS]
[ELS JUTJATS /Girona] - [Estació jove /Salt] - [La Mirona /Salt]
per 2€ amb canya inclosa.

[ELS JUTJATS /Girona] - [La Mirona /Salt]
00.00h
01.00h
02.00h
03.15h

[La Mirona /Salt] - [ELS JUTJATS /Girona]
04.15h
05.15h
06.15h

◆ Tindrem decoració especial i pinta cares per tothom qui es volgui transformar en el millor mort de la nit fluorescent!
◆ Animació amb THE TRAPMONA SHOW
◆ Nachos per tothom
◆ EL FLUOR-TEQUILA! Vine a tastar el xarrup que brilla a la foscor!
◆ Dj Trabubu com a DJ convidat!
◆ Escenari Obert
------------

[PREU]
► Entrada gratuïta fins a les 2h.
A partir de les 2h: 6€ amb un combinat o dues cerveses.
------------

[LLISTA]
► Només cal apuntar nom i cognoms, i el número d'acompanyants (màxim +2 acompanyants per persona).
► Tothom apuntat per llista tindrà l'opció d'entrar de forma gratuïta a aquesta festassa entre les 00.30h i les 02h i gaudir de preus reduïts.

★★★ També pots posar-te amb contacte amb els nostres promotors per accedir a les nostres festes per llista i tenir entrada gratuïta tota la nit i gaudir de preus reduïts.

 

 

Aquest dissabte arriba el FLUMORT · LA FESTA FLUOR DELS MORTS! ◆ Tindrem decoració especial i pinta cares per tothom qui es volgui transformar en el millor mort de la nit fluorescent! ◆ Servei de Bus! ◆ Animació amb THE TRAPMONA SHOW ◆ Nachos per tothom ◆ EL FLUOR-TEQUILA! Vine a tastar el xarrup que brilla a la foscor! ◆ Dj Trabubu com a DJ convidat! ◆ Escenari Obert [PREU] ► Entrada gratuïta de les 00.30h fins a les 2h. A partir de les 2h: 6€ amb un combinat o dues cerveses. No importa que s’hagi acabat el halloween perquè La Mona de la Mirona és una motivada de la vida i s’ha decidit barrejar dos conceptes! El Halloween amb La festa Fluor! [LLISTA FACEBOOK a L'esdeveniment] ► Només cal apuntar nom i cognoms, i el número d'acompanyants (màxim +2 acompanyants per persona). ► Tothom apuntat per llista tindrà l'opció d'entrar de forma gratuïta a aquesta festassa entre les 00.30h i les 02h i gaudir de preus reduïts. ★★★ També pots posar-te amb contacte amb els nostres promotors per accedir a les nostres festes per llista i tenir entrada gratuïta tota la nit i gaudir de preus reduïts. #LaMona #LaMirona15Anys #fluor #mort #flumort #lamirona #concert #girona #salt #barcelona #catalonia #music #live #olot #figueres #amer #bescano #musica #party #fiesta #vic #banyoles #amer #igersgirona #igersconcerts #lacellera #party #festa

A video posted by La Mirona (@salalamirona) on Nov 21, 2016 at 5:04am PST

FACEBOOK LA MIRONA SESSIONS

LLISTA OBERTA A L'ESDEVENIMENT DE FLUMORT - LA FESTA FLUOR DELS MORTS