LÁGRIMAS DE SANGRE + EAM (mc’s) backed by Kharloss Selektah

Ds 28 gener | 22.50 h  | ant: 9€ | Taq: 12€ | COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 22.30h

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

22:30 OBERTURA DE PORTES

22:50 a 23:30 EAM (mc’s) backed by Kharloss Selektah

23:45 a 01:00 LDS

LÁGRIMAS DE SANGRE

LDS és una banda de rap combatiu, que vénen d'estils més enllà del Hip-Hop, com és el Rock i el Reggae, allunyant-se dels tòpics d'herència nord-americana. Els seus 5 components (Neidos, Microbio i Still Ill a les veus, Acid Lemon com a productor/dj, i Rama Lama a la guitarra).

LDS aposta pel "JAIAK BAI, BORROKA ERE BAI" o el que és el mateix: "FESTA SI, LLUITA TAMBÉ". LDS tenen un directe contundent que els converteix en un dels grups més sol·licitats a "Barraques" i Festes Majors de tota Catalunya i Euskal Herria, amb exitoses i multitudinàries actuacions al Lali Jove, Garrinada, Acampada Jove, Barraques de Reus, Gasteizko Txoznas, Deusto Jaiak entre moltes altres.

Després de casi 90 concerts LDS tanca la gira de “Si uno no se rinde” que durant 1 any i mig els ha portat per tota la geografia  catalana, vasca, aixi com Zaragoza, Madrid i altres ciutats espanyoles. Dos gires d’estiu i una gira de sales amb sold outs a la Sala Doka (Donosti) i La Boite (Lleida). La gira va acabar el passat 8 d’octubre al festival Esperanzah al Prat del Llobregat.
LDS acaba de treure el seu segon  disc “Viridarquia” (New Beats/Kasba 2016), amb el que el grup aposta per expandir la seva música per L’Estat espanyol amb el mateix èxit que els ha portat a l’èxit a Catalunya i Euskadi.  Molt aviat anunciarem les dates de la primera part de la gira que els portara per tota la península.

 FACEBOOK LÁGRIMAS DE SANGRE

 FACEBOOK LA MIRONA SESSIONS