CRIM + ESTRICALLA + MILENRAMA + APPRAISE

Ds 7 gener | 21.30 h | Ant: 7€  Taq: 10€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes a les 21h

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

Venda d'entrades físiques:

Betzinera BP - Salt
Partisano - Girona

21.00 h Obertura de portes
21.30 h Appraise
22.15 h Milenrama
23.15 h Estricalla
00.15 h Crim

◆  CRIM ◆

BLAU SANG, VERMELL CEL

Els Crim tenien un repte important i difícil, després d’editar el 2014 el millor disc de punk rock que es feia en anys en aquest país, bé, en aquest país i part de l’es- tranger. Un disc rodó de principi a final, ple d’himnes generacionals i lletres intel·ligents, que tots ens hem après de memòria i que cantem als seus concerts excitats i satisfets amb els punys enlairats. Doncs quan semblava que seria impos- sible arribar a fer un segon disc amb un nivell tant alt, els malparits ho han tornat a fer. Emocionat, com un adolescent davant la seva primera cita amorosa, vaig posar-me el nou disc al reproductor i des del primer acord del “Benvingut Enemic”, un putu hit, ja vaig veure que tornava a estar davant d’un altre disc molt gran. Molt. Gallina de piel. I així porto des d’aquell dia, com ja em va passar amb el primer LP, repetint les seves cançons al CD del cotxe, amb el volum a tota hòstia i corejant- les com un possés a crit pelat.

I es que el nou LP dels tarragonins és un clar exemple de com ha de sonar una banda de PUNK ROCK (sí, si, en majúscules). Guitarres contundents i concises, veu aspre, clara i arrogant, amb una potent i poderosa secció rítmica, que fan que el so t’atrapi i et submergeixi en un mar de sons que evidentment, et portaran als peus i a la brutalitat física dels monstres sagrats del punk rock. Com posar en una coctelera els himnes corejables dels primers Cock Sparrer, els parafrasejats dels grandiosos Leatherface i l’harmonia dels millors temes de Social Distortion.

Resumint, si aquest disc no et fa reaccionar, si temes com “Vaixells de paper” “Doncs brindem” “Guionistes d’aquest món” o “Avui fa bon dia” no fan que el teu cor bategi amb força, que et toquin la fibra i que una esbrina d’intel·ligència i mala llet brilli als teus ulls, si “No hi serem” no posa ales als teus peus, no paga la pena ni que et tallis les venes perquè senzillament estàs mort des de fa molt de temps.

Un dia Bilardo, el de “pisalo”, va dir que a Buenos Aires ja no sortien bons nens jugant a futbol, que tots els nanos que la remenaven bé estaven a comarques. Aquí ha passat el mateix, la frescor, l’espontània naturalitat i la vitalitat ha vingut de comarques. Amb dos collons!!! No et deixis enganyar per falsos clixés i postures melodramàtiques, aquí hi ha mandanga de la bona i gent honesta, només has d’a- gafar-la i disfrutar-la, el teu cervell ho agrairà.

FACEBOOK CRIM

◆ MILENRAMA ◆

CATALÀ: Milenrama neix el 2007 als locals del C.S. Apaga la Tele de Sarrià de Ter. Després d’alguns bolos i d’afinar una mica la línia que volen seguir, decideixen entrar a gravar la seva primera demo durant el 2009, sota el nom de “Expresión para la libertad”. Seran 4 temes que un any més tard formaran part del seu primer disc d’estudi “Cultura del autoengaño” amb el que ja es consolidaran definitivament com a banda de hcpunk reivindicatiu. La sortida del disc en suport físic no és fins el 2011, i es fa amb l’ajuda de Sarna Social, Txirona Kaos i Rilrec donant recolzament al projecte. Durant aquest any comencen a donar-se a conèixer més activament per Catalunya, Euskadi i fins i tot fan una gira d’11 dies per Alemanya de la mà del segell alemany (Rilrec). El 2012 repeteixen el German Tour, però aquesta vegada l’amplien i volten durant 18 dies. A partir d’aquí es tanquen a composar el seu segon disc d’estudi, “Impotencia inducida”, un treball molt més madur i contundent: 10 “trallassos” de hcpunk plens de ràbia i intenció, sortits directes de les entranyes més adolorides. El disc surt el febrer de 2014 i s’edita en cd i en vinil, un altre cop amb la desinteressada col·laboració de Sarna Social i Rilrec, i amb el nou recolzament des del sud de Collector’s Series. Durant l'agost i el setembre del mateix any, fan una gira de presentació del nou àlbum durant 24 dies per Alemanya i aterren per primer cop, en països com Suïssa i França.

FACEBOOK MILENRAMA