IMPERIAL JADE

Dv 23 desembre | 23 h | Ant: 10€ Taq: 12€  COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

VENDA D'ENTRADES: Plàstic (plaça del vi) GIRONA, a Can Serrallonga de Salt i al 9Quart de Quart

IMPERIAL JADE és una banda de Rock nascuda a la comarca del Maresme ( Barcelona ) al 2012 per 5 joves amants del Rock n' Roll (nascuts entre el 1993 i el 1994).
Es caracteritza per un so que ens porta enrere en el temps, on el rock era el rei: els 70. En el seu primer àlbum titulat "Please Welcome" podrem trobar un ampli registre d'estils, des del rock més directe, a la psicodèlia de principis dels 70. Un disc ple de riffs de guitarra rockeros alhora que virtuosos , bases rítmiques contundents i línies de veu agudes que recorden a bandes com Led Zeppelin, Deep purple, Free, Bad Company o bandes més recents com Rival Sons, Vintage Trouble , Temperance Movement, etc ; Tot això bén empastat al costat d'una posada en escena potent i directa que farà gaudir als que estimen la música en directe.

Imperial Jade és una recomanació de Parit a Catalunya® promotora catalana que els considera un dels principals grups de la terra a seguir i a tenir en compte.

El disc co-editat sota el segell Lengua Armada és dels millors que han sortit a la península en els darrers 10 anys. Un gran descobriment.

COMPONENTS
Arnau Ventua (Veu)
Alex Pañero (Guitarra)
Fran López (Bateria)
Hugo Nubiola (Guitarra)
Ricard Turró (Baix)

FACEBOOK IMPERIAL JADE