ÀPEIRON

Dc 7 desembre | 23 h | Ant: 8€  Taq: 10€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

Àpeiron, el grup de rock progressiu olotí, presenta el seu 4art disc d’estudi que porta per nom “Àpeiron” i que surt a la llum amb el segell RGB Suports.
Concebut com un disc conceptual ha evolucionat a un seguit de temes amb vida pròpia carregats d’energia i sensibilitat que toquen diferents escenes del Rock.
Les lletres més clares que mai tracten temes personals, filosòfics, polítics i alguna que altre anada d’olla realista.

Produït per Marc Usano i Ramon Salvadó, el disc consolida el so i l’estil del grup que els caracteritza portant-lo a un nivell superior.
El nou projecte no és només musical, està esdevenint una aventura audiovisual. Àpeiron està estrenant tots els temes com a “singles” acompanyats de videoclips realitzats per “AVista Produccions” i presentats mensualment des de el passat més d’octubre a diferents plataformes de la xarxa. Àpeiron també ha volgut donar una altre interpretació visual de les cançons amb il·lustracions fotogràfiques de l’Elena Vilà “Shoots, artworks & rock’n’roll”.

FACEBOOK ÀPEIRON