EXPECTATIVA ZERO + VIOLBLAST

Dv 11 novembre | 22.30 h | Anticipada: 8€  Taquilla: 10€ ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

Expectativa Zero presenta el seu nou disc “Re- Evolución”
La banda ha acabat de trobar la seva personalitat, que s'ha plasmat en el seu últim treball "Re-evolución" gravat a Juglans Music entre abril i maig de 2016, on es percep aquesta consolidació i aquesta ràbia positiva.
No és fàcil etiquetar l'estil de Expectativa Zero; Heavy, Punk, Rock, Metall, Hardcore, Thrash... es barregen per acabar elaborant unes cançons que no deixen indiferent a ningú.
Àgils i contundents ritmes a la bateria de Rafa Garrigós, riffs canyers per part d'Edu i Mike, acompanyats del baix precís d'Albert, fan una bona base per què la veu de Jordi "Somàlia", ataqui cada estrofa sense pietat.

 

FACEBOOK EXPECTATIVA ZERO

 


Violblast també presenta nou CD i primer LP.
Violblast és un grup de Thrash Metall emergent de Figueres.
El grup va realitzar diversos concerts durant un any i mig sota el nom de Betrayer, per a l'agost de 2012 fitxar nou cantant i canvia el seu nom a Violblast.
A mitjans del 2013, després d'algunes anades i tornades en la composició de la seva formació, el grup arriba a l'actual, composta per:
Andrés Perez a la veu i el baix, Santiago Turk a la guitarra rítmica, Sebastián Silvera com a guitarra solista, Sergio Ruiz a la bateria.

FACEBOOK VIOLBLAST