MEN IN BLACK (Tribut a Johnny Cash) + GIR

Dl 5 desembre | 22.30 h |  Ant: 10€ Taq: 12€  COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

VENDA D'ENTRADES: Plàstic (plaça del vi) GIRONA, a Can Serrallonga de Salt i al 9Quart de Quart

MEN IN BLACK (Tribut a Johnny Cash)

Jordi Casadesús i Jordi Torrents (La Iaia), Carla Serrat (Joana Serrat, CARLA) Albert Bosch (Mimisikous band) i Roger Usart (La fellatio de Cupido, Miyagui, Roger Usart Band) són els membres d’aquesta reverència, en forma de banda tribut, a l’home de negre que fou i és llegenda de la musica country, rock i gospel nord-americana. Men in black ret homenatge a Johnny Cash, repasant el seu repertori més clàssic, amb temes com Folsom prison blues o Jackson, juntament amb les composicions més recents dels famosos American Recordings, produïts per Rick Rubin, en els quals un Cash vell i malalt però amb una enorme personalitat, interpreta peces de músics com Nine Inch Nails, Tom Petty, Neil Diamond o Soundgarden.
Amb un directe fresc i enèrgic, ple de respecte per la música de Johnny Cash, Men in black demostren perquè aquestes cançons han captivat tota mena de públic de diverses generacions.

FACEBOOK MEN IN BLACK (TRIBUT A JOHNNY CASH)

GIR

Ricard Caula, Mireia Vilalta, Marc Vilalta, Àlex Boix i Edu Baztan formen el grup de rock Gir.
La banda gironina recorre, des del 2012,  els escenaris de Catalunya per mostrar el seu rock en català. Pura energia, tècnica i actitud en directe, presentaran el seu darrer disc: “Brindem!”, que veurà la llum aquesta propera tardor. Una molt bona oportunitat per veure un dels grups revelació del moment, guanyadors del segon premi del Concurs de Cançó de Salitja el passat mes d'Agost amb la cançó l'Intrús, inclosa dins del nou àlbum.

FACEBOOK GIR