8è Concert de Recollida de Joguines a favor de LA CREU ROJA | KOMODOR + ALADECORB + MAX POWER

Dv 2 desembre | 22 h | Entrada amb la recollida de Joguines

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

Concert organitzat per GironaRock

KOMODOR


Quatre amics s'ajunten en un local d'assaig amb amplificadors, bateria i cervesa freda. Passem les hores tocant versions de rock-punk entre rialles i durant mesos vam oferir concerts de versions a tot tipus de públics, des de festes majors fins a petits antres de poble, ia cada un que passava, més gaudíem, i més ganes donaven d'esprémer al màxim Komodor. Així doncs, sense més embuts, escrivim la primera cançó, i després la segona, i la tercera, i seguim inventant notes i ritmes amb la intenció de donar un missatge pur i necessari per a nosaltres.

Un crit punyent de llibertat incondicional davant un mur de normes socials que, amb l'ajuda dels vostres lladrucs anem a esfondrar, concert rere concert, fins que l'últim maó caigui sobre el cap de l'últim opressor.

Això acaba de començar, no puc escriure més que unes poques línies sobre Komodor, però sé que ens queden moltes nits, moltes cerveses, moltes rialles, moltes abraçades, molts petons, i molts acords ardents de passió per a vosaltres, que ens escolteu i feu que aquesta festa continuï endavant. Ens veurem per bars i per festes, per carrers i per places, brindant per l'amor i la llibertat.

Santi, Inés, David, Rubén.

FACEBOOK KOMODOR

ALADECORB

Banda consolidada del panorama gironí, amb deu anys de girar i girar en cercles per locals propers, no han acabat amb les ganes d'estar sobre l'escenari d'aquesta banda recalcitrant del Plà de l'estany. Enganxats a la seva música sense possibilitat de rehabilitació, insisteixen, malgrat tot, a tocar i tocar... "fins que la cosa aguanti".
Donada la diversitat d'experiències i gustos musicals dels seus components, Aladecorb aglutina influències que van des del Hard Rock fins al Death melòdic passant amb calma sobre els clàssics Trash i Heavy dels vuitanta. Metall amb reminiscències clàssiques que dóna la mateixa importància a la contundència i la melodia.

  FACEBOOK ALADECORB

  MAX POWER

 

???????