HARD BUDS + ALADECORB + SILVIS VETUS

Dv 18 novembre | 22 h | Ant: 10€  Taq: 12€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

 VENDA D'ENTRADES FÍSIQUES ANTICIPADES

GIRONA:

  • Musical Eiximenis - UME (Girona)
  • Mobydisc

SALT:

  • Benzinera BP Mirona (Salt)
  • Can Serrallonga

HARD BUDS - THUNDERSTORM

HARD BUDS, una de las bandes emergents de la península dins del panorama musical presentarà a Salt, THUNDERSTORM, el seu segon i nou treball discogràfic. Un nou concert dins d'una llarga llista de concerts per tota la geografia catalana i espanyola durant aquest 2016; passant per ciutats com  Madrid, Barcelona, Saragossa, Barakaldo, Monzón, Teruel, Castelló de la Plana, Reus, Lleida entre moltes, a on presentaran aquest nou treball d'onze senzills.

 

La formació: Mark Rulló, Txus Garcia, Robert Garcia i Álex Rocha.

Hard rock clàssic en estat pur pensat per al directe. Guitarres contundents i tornades melòdiques enganxoses. Un estil sense complexos ni pretensions a l'hora de mostrar les seves influències del rock dels setanta i vuitanta des de Black Sabbath, Led Zeppelin, Acdc, Motorhead,... fins les modernes composicions de Guns and Roses, Velvet Revolver, Bullet, Airbourne, Bonafide... Una banda de les d'abans que es caracteritza principalment per la seva potent posada en escena, natural i propera al públic. Una aposta segura per a qualsevol concert en viu.
Han realitzat més d'un centenar d'actuacions al llarg d'aquests darrers anys en sales i festivals per tota la península i fins i tot a França (Madrid, Bilbao, Oviedo, Salamanca, Burgos, Saragossa, Monzón, València, Perpinyà o Marsella) i a compartir escenari amb algunes bandes internacionals de pas en gires com Bonafide (SWE), Sister Sin (SWE), Thunder Mother (SWE), The Maddigans (CAN), Blind Architect (FIN), Dobermann (ITA) o d'altres mítiques com Barón Rojo.

FACEBOOK HARD BUDS

SILVIS VETUS

En aquesta ocasió aniran acompanyats de dues bandes amigues: SILVIS VETUS i ALADECORB. SILVIS VETUS, una banda de metall simfònic de l'Empordà, amb influències de grups com Nightwish, Epica o After Forever entre d'altres. Amb forces concerts a les esquenes, cada dia es van consolidant més com una prometedora banda dintre l'escena del metall català. Actualment, es troben gravant el seu primer treball d'estudi a Your Sound Recording Studio, estudi de gravació del prestigiós Alfred Berengena.

 FACEBOOK SILVIS VETUS

ALADECORB, banda consolidada del panorama gironí, amb deu anys de girar i girar en cercles per locals propers, no han acabat amb les ganes d'estar sobre l'escenari d'aquesta banda recalcitrant del Plà de l'estany. Enganxats a la seva música sense possibilitat de rehabilitació, insisteixen, malgrat tot, a tocar i tocar... "fins que la cosa aguanti".
Donada la diversitat d'experiències i gustos musicals dels seus components, Aladecorb aglutina influències que van des del Hard Rock fins al Death melòdic passant amb calma sobre els clàssics Trash i Heavy dels vuitanta. Metall amb reminiscències clàssiques que dóna la mateixa importància a la contundència i la melodia.

  FACEBOOK ALADECORB