BÈCQUER - ROOMS

Dv 7 octubre | 21.30 h | Anticipada: 6€ | Taquilla: 8€  ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

 

SERCH no podrà toca per problemes familiars, els horaris es mantenen igual. 

SERCH
llibertat de sons


Serch és el nou projecte musical de Sergio Salesa, exvocalista de la banda alternativa Some Electric Noise (SEN): amb serch s'endinsa en sons minimalistes i electrònics, deixant enrere els "clixés" de formacions típiques de rock i indaga en la llibertat de sons, cançons a mida sense línia divisòria i amb marcat caràcter d'ànima crooner. Al costat del productor i arranjador Miquel Cellalbo, han elaborat amb afecte, tenacitat i obstinació, el que serà el disc debut de la nova banda: NEW.
NEW és un disc original, fresc i estimulant que transmet energia en cadascuna de les seves cançons; un treball artesà, orgànic i imperfecte, eclèctic pel que fa a estils, influenciat per la música dels '70 i '80 de grans com Bowie, Suede, Depeche Mode, Radiohead, Peter Murphy, Nick Cave ... però decididament alimentat amb la seva propi imaginari.
Serch va presentar NEW en directe el 30 de novembre de 2015 a la petita i emblemàtica sala barcelonina Dipòsit Legal (L'Hospitalet de Llobregat), un primer concert proper, íntim i extremadament mimat que defineix amb claredat el format de presentació del trio barceloní, en el que preval l'interès per la proximitat amb el públic.
Serch està compost per:

  • Sergio Salesa (veu, teclat)
  • Miquel Cellalbo (guitarra, teclat)
  • Sergio Rodríguez (baix elèctric)


BÈCQUER


Torna el grup d'emorock gironí Bécquer, després d'una anys en silenci, i amb cançons noves!


FACEBOOK BÈCQUER

 

ROOMS

Absorvir, besar, crear, crèixer, creure, compartir, desolar, distreure, divertir, envejar, estimar, exitar, fascinar, felicitar, ignorar, il·lusionar, imaginar, im- notitzar, insinuar, lamentar, maltractar, mentir, millorar, netejar, obeïr, obli- dar, observar, odiar, olorar, pactar, pair, parlar, patir, perdonar, practicar, produir, prometre, rescatar, restaurar, riure, saver, sentir, sommiar, tancar, tocar, tremolar, valer, volar, voler, unir, zzz...

“Rooms” és el nou projecte que ens pre- senten dos músics gironins - Carles Sucarrats i Isabel Ametller - entre diferents parets d’habitacions ombrívoles i esquerdades. Un respir, un so que preval fidel als seus orígens.
I és que “Rooms” presenta una proposta orgànica, natural i sòbria que neix de diferents fonts (Folk, rock, pop) per crear composicions vibrants i directes. Una formació atípica en la que Carles Sucarrats combina guitarres acús- tiques, elèctriques, i programacions, Isabel Ametller la veu i percussions, Maria De Palol el violoncel i el baix, i Simon Saura la bateria.
Junts troben la connexió entre aquests dife- rents espais i influències que simbolitza “Rooms” i l’exploten en un espai comú expres- sat amb intensitat i passió.
T’agradarà si escoltes: P.J Harvey, Massive Atack, Daughter, Portishead, City and Colour o Jeremy Enigk.

    ISABEL AMETLLER - veu i percussions
    CARLES SUCARRATS - guitarra acústica, guitarra elèctrica i programacions
    MARIA DE PALOL - violoncel i baix
    SIMON SAURA - bateria

FACEBOOK ROOMS