14è Aniversari de LA BANDA DEL REC - EL CIGARRITO DE DESPUÉS - PELUKASS - VÀTER

Dv 23 setembre | 22.30h | Taquilla: 3€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

La Banda del rec és la banda de percussió saltenca més bandarra i energica és per això que vénen a la Mirona amb moltes ganes de festa! El dia 23 de setembre no hi pot faltar ningú a la Mirona! 4 concerts per no parar de ballar! LA BANDA DEL REC, EL CIGARRITO DE DESPUÉS, PELUKASS I VÀTER.

ELOI CRUSTÓ TONIETTI - (VÀTER):

Cantautor de gènere sex-folk surrealista d'arrels sant pauenques, amb cares influències d'Albert Pla, Ojete Calor, Pau Riba, Sisa, el Talking Heads, Alaska i dinarama, Marylin Manson, Daddy Yankee, king africa, El Fari, Riuichy Sakamoto, Gigi d'Agostino, Rage against the machine, Einstürzende Neubaten i d'altres...

Posada en escena molt humil, inspirada en els reco·lectors de nàïedes al·lòctones del Ter i voltants. Va crèixer a la riba del Ter tot desenvolupant la seva faceta creativa i d'amor per la natura alhora i de manera armoniosa, tot tocant la seva guitarra en companyía de les nàiades al·òctones, els crancs americans i els gallifantes.

Us animem a disfrutar d'una bona estona i a riure molt fortament amb en VÀTER, nom que vol que ens recordi allà on hi estem millor o allà on el llençareu després de l'actuació. (el pseudònim se'l va posar ell mateix).

EL CIGARRITO DE DESPUÉS:
"El Cigarrito de Despues", és un grup que barreja 9 artistes provinents de diferents llocs, que s'han anat juntant a la ciutat de Girona desde el desembre del 2013, amb un propòsit, fer de l'art i la música una sola cosa, un bon espectacle i amb un bon misatge; fer disfrutar al públic i disfrutar sobre l'escenari una bona estona.

9 personatges que tenen arrelats grups de carrer com Muchachito bombo infierno, Delinqüentes, Canteca de macao, Manu chao... fan sorgir, una barreja de "rumba callejera", swing, reggae, ska amb espectacle de malabars i pintura. I és així com fan possible l'estil propi de "El Cigarrito de Despues".

Formació: Erik Sanchez (guitarra i veu), Eloy Martí (guitarra i veu), Marc Martí (piano i coros), Verònica Aparicio (veu), Pol Bonay (baix i coros), Sergio Palacios (cajón i coros), Cristian (bongos i coros), Laura Gil ("pintaora") i Marc (malabars de foc i llum).

PelukAss:

Grup de gènere por rock procedent de Salt que, tal com diuen ells mateixos: “Ho versionem tot, des de Shakira fins a Los suaves, i ho complementem amb un dels directes més energètic i agressiu que es pot trobar a les festes majors.
PelukAss és un grup format per 5 joves que fem tot tipus de versions de Pop Rock nacional i internacional des dels 80 fins l'actualitat (des de Queen fins a Shakira passant pel Chaval de la peca, Eminem, Pont Aeri i Spice Girls). No som només un grup de versions sinó que dalt de l'escenari fem un show d'allò més boig i divertit, t'ho perdras??
L'any 2014 els Diables d'en Pere Botero decideixen transladar la seva festa del tió (que sempre s'havia fet al seu propi local) a la Mirona, per acabar de fer una bona festa, demanen a 5 joves de la banda de percussió si els agradaria fer un grup per actuar a la festa.  

És així com Xavi Utiel, Diego Marquès, Jordi Bosch i els germans Quintana amb poc més de 4 assajos pujen a l'escenàri de la mirona pel primer concert del grup que aleshores s'anomenava THE PELUCAS MUERTAS.

L'èxit d'aquest concert va ser rotund malgrat la poca preparació per part dels membres del grup. Així doncs a partir d'aquí comencen a apareixer altres actuacions, la més important d'aquestes és la calçotada de la UdG. Es en aquest moment quan Jordi Bosch (bateria) es retira de les files de PelukAss per deixar pas a Pol Masvidal.

Un any després i amb un espectacle infinitament més treballat que els primers, PelukAss es consolida com a grup de versions amb el seu espectacle #onéselcanari?, tocant en esdeveniments com l'Aniverfest de xoriguers, la festa major de Vic, Besalú, gales d'Anglès, entre molts altres.

Per la festa del tió de diables d'en pere botero de 2015 presenten una nova formació incorporant Adrià Jimenez com a bateria amb el nou espectacle #ensenyantelcanari, on s'evidencia una nova posada en escena, nou vestuari i sobretot una important renovació del repertori, si bé fins ara es feien temes per separat, es aquí quan comença el festival de mixos i el concert passa de tenir uns 10-15 temes a tenir-ne més d'una seixantena.
Es declaren infuenciats per artistes de tant de renom com ara Delfín hasta el fin, La tigresa del oriente, Hamburguesas Vegetales, Wendi Sulca, Gigatron, Manolo cabezabolo, Albert Plà, Nacho Vidal i d'altres il·ustres membres del gremi musical i d'algun altre gremi també...