THE BLACKOUT FEST · MorphiuM · Hyde Abbey · Olvido · Donuts Hole · Dominium · Shouting Last

Dv 9 desembre | 20.30 h |  ENTRADA GRATUÏTA

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

MorphiuM presenta el seu 3r disc a la sala la Mirona el divendres 9 de desembre.
¨The Blackout¨ és el seu nou treball; Els ha portat a recórrer recentment països com la Xina i ha estat reconegut pels principals mitjans especialitzats com un dels millors llançaments del 2016 rebent crítiques de 10 sobre 10.

¨Un disc 10, no trobo paraules per negar-li el seu poder, ni peròs que atribueixin la seva grandesa. Una obra d'art¨ Trueno Metallico.

Renovats amb un nou espectacle actuaran a La Mirona encapçalant el cartell d´aquest concert en format de festival. Un esdeveniment gratuït que acollirà a un total de 6 bandes del genere metal de tot l´estat.

Els grups confirmats al THE BLACKOUT FEST són:
MorphiuM: www.morphium.es
Hyde Abbey: www.hydeabbeyband.com
Olvido: www.facebook.com/grupolvido
Donuts Hole: www.facebook.com/Donutshole
Dominium: www.facebook.com/Dominiummetal
Shouting Last: www.facebook.com/ShoutingLast


Un esdeveniment patrocinat per Pins and Needles Tattoo & Moby Disc Records amb la col·laboració de Voodoo Rock Pub, Xantar Bar, Airbrush Rocayats i Nati estètica salud i nutrició.