OKTOBERFEST 2016 | XEIC! · AUXILI · DOCTOR PRATS

Ds 15 octubre | 21h | Anticipada: 14€  Taquilla: 16€ ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

Venda d'entrades físiques anticipades:

  • Musical Eiximenis - UME (Girona)
  • Benzinera BP Mirona (Salt)
  • Can Serrallonga (Salt)
  • Moby Disk (Girona)

Després del concert de Xeic, Doctor Prats i Auxili hi haurà festa fins a les 6 del matí amb DJ OGT!

Recorda:
1. Concurs de beure a morro!
2. Cerveses d'importació i artesanes!
3. Si compres una birra XXL tens un Fränkfurt GRATIS!
4. Si ets un atrevit o molt fan de les festes OKTOBER i vens amb tirants, Jägermeister et farà un obsequi molt "ben parit".

➤Entrada gratuïta de la 01.30h fins a les 2h.
➤A partir de les 2h: 6€ (amb un combinat o dues cerveses).

Recordeu que si veniu amb TAXI tindreu 1€ de reducció en una consumició (cal presentar el tiquet del taxi).

 

Xeic! som la lluita diària per aconseguir uns ideals, som els somnis rebels dels que no defalliran, som la força que vesteix uns sentiments, som l’esperança que ningú no podrà aturar, som la il•lusió i l’empenta de passar-ho bé a cada pas.
El grup neix a la vora de l’Ebre, però estén les seves arrels de nord a sud i d’est a oest, escampant arreu un crit de combat i un afany de llibertat. Més de deu anys recorrent escenaris i cinc discos publicats són els que ens empeny dia a dia per continuar sempre endavant, sempre avançant.
Després de l’èxit de Batecs (2013), aquest darrer treball, SOM (2015), integra tretze cançons plenes d’energia, festa i reivindicació. Gravat de nou als estudis La Casamurada i amb Triku Vilabella al capdavant de la producció, aquest disc compta amb les col•laboracions del músic Joan Rovira i l’escriptor Andreu Carranza.
Els grans canvis i les revolucions també passen per la cultura i amb aquestes cançons volem aportar el nostre granet de sorra per vèncer la por, canviar el present i arribar al cim que tant anhelem en un futur molt proper!

FACEBOOK XEIC!

El consultori de Doctor Prats arriba aquest 2015 amb la festa fusió més autèntica! Passi per Ia consulta i ells li receptaran Ia millor nit per curar tots els mals. Els medicaments musicals de Doctor Prats estan compostats d’ska, balcànic, mestissatge i rock a parts iguals.

Les autoritats sanitàries adverteixen que ballar Doctor Prats pot provocar la felicitat absoluta, però també el desgast de Ia sola de les sabates i alguna pelvis dislocada. En cas d’avorriment contacti amb Doctor Prats.

FACEBOOK DOCTOR PRATS


Auxili arriben des d'Ontinyent amb el seu primer àlbum seriós, titulat 'Dolç Atac', on confirmen la seva passió pel reggae com a gènere i principal font d'inspiració. Els set joves components amplien mires, quan toca, cap a l'ska, el ragga i tocs de rap. Amb 'Dolç Atac' ja s'han fet un espai a l'escena valenciana i amb veu pròpia: la gira de presentació del disc, el 2014, ha recorregut el País Valencià en prop de 30 dates amb cita inclosa al Rototom Sunsplash de Benicàssim. La veu d'Auxili ha corregut com la pólvora i aquest joveníssim grup apunta un futur prometedor. El 2015 serà el moment de fer el salt al Principat i a la resta de l'estat espanyol. No els hi perdeu la petja!


FACEBOOK AUXILI

 

DJ OGT fins a les 6 del matí!

Servei de FoodTruck