QUEEN FOREVER ”LIVE PERFORMANCE” ONE VISION TOUR 2016

Dv 25 novembre | 23 h | Ant: 20€  Taq: 25€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

De la mà d'Adrian Pujades (en el paper de Brian May) i Bart Sanders (en el paper de Freddie Mercury) neix el projecte Queen Forever al qual també s'incorpora Gabriel Abrines (en el paper de John Deacon) i Tony Torrens (en el paper de Roger Taylor) per interpretar l'obra musical i discogràfica de QUEEN, un clàssic del segle XXI.

La semblança física dels seus quatre components, posada en escena, coreografia i vestuari, estan molt aconseguits. En definitiva, els fans de Queen podran gaudir de 2 hores de concert amb les cançons de l'emblemàtica banda britànica; un espectacle de llum i so que impactarà.

Bart Sanders sempre ha considerat a Freddie Mercury com el millor cantant en la història del rock, i per això és un estudiós de la tècnica vocal de Freddie, a nivell interpretatiu aconseguint la frescor i tessitura en els temes, i la potència que van fer de Freddie un cantant irrepetible.

L'instrument favorit de Bart és el piano, de manera que podrem veure en viu una excel·lent posada en escena de la carismàtica imatge de Freddie Mercury.

Fidels al so, l'estètica i els detalls més propers a Queen, Adrian va construir la seva pròpia guitarra Red Special amb els plànols que li va enviar el mateix Greg Fryer (Luthier personal de Brian May). A més de ser un estudiós en plasmar la tècnica i l'estil de Brian May, tant en la interpretació dels solos i riffs de guitarra com en el muntatge i equip utilitzat per aquest: amplificador VOX, pedals "Treble Booster", Delays i un llarg etcètera de detalls que fan de "Adrian May" la viva imatge de Brian sobre de l'escenari.

Gabriel Abrines (John Deacon) realitza un impecable treball musical que juntament amb Toni Torrens (Roger Taylor) formen una base sòlida i contundent que reprodueix el so Queen.

Finalment, destacar com a artista convidat l'aportació musical en els teclats de Peter Abraham, en el paper de Spike Edney.