GREEN VALLEY

Ds 19 novembre | 23 h | Ant: 10€  Taq: 13€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

Venda d’entrades: rastatickets.es | ticketea.com | codetickets.com | Mody disk (Girona) | Musical Eiximenis (Girona) | Restaurant Can Serrallonga (Salt) | Estació de servei BP (Salt)

Ander Valverde és la llavor i Green Valley la planta.
El cognom evoca el que revela el nom del grup: una vall verda i pròsper, un entorn feliç. Sis músics alabesos i catalans treballen a preu fet des de 2004, per conservar aquest petit ecosistema musical, on creixen el Reggae i el Dancehall. En Green Valley, a partir d'una sorprenent posada en escena, conviuen lletres reivindicatives i missatges positius que contagien i consciencien als seus espectadors.

Green Valley són: Egoitz Uriarte (baix) / Ander Larrea (guitarra) / Pau Txeca (bateria) / Jonathan Sánchez (teclats) i Albert Carrera (teclats) completen un sextet que lidera Valverde, fundador, vocalista i lletrista de la banda.


Després dels seus primers concerts, molt ben rebuts pel públic, el grup va canviar de localització (Vitòria per Barcelona), per obrir la seva música a nous escenaris i cobrir amb les seves gires arreu de la geografia estatal. Després d'anys de cultiu metòdic, va germinar ‘En tus manos’ (2010), un primer disc carregat de Reggae, Roots i Dancehall, en què va destacar la profunditat d'algunes de les seves cançons: ‘Los Sueños’, 'Relaja' o la 'jungla'. Des d'aquells primers brots verds, la seva evolució ha estat fulminant, reclamant l'atenció de la crítica especialitzada.
Amb 'La voz del pueblo’ (2012) i ‘Hijos de la tierra’ (2014) la banda obre fronteres i gira amb èxit per tot Espanya, en festivals de renom com: Vinya Rock, Arenal Sound, Weekend Beach, Rototom Sunsplash i festivals forts també en altres països com el Jamming Festival (Bogotà), Colòmbia o Reggae Live Festival Mèxic DF A la fi de 2015, actuacions a Argentina i Xile confirmen la florida.
‘Ahora’ (llançament març 2016) és el nou treball d'estudi que ens ofereix la banda. Un fruit de primavera en forma de disc que farà que el missatge segueixi bategant i obrint fronteres.

FACEBOOK GREEN VALLEY