LETZ ZEP | Tribut a Led Zeppelin + JORDI SANDALINAS

Dv 17 febrer | 22.30 h | Ant: 20€  Taq: 25€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

22:30h - Jordi Sandalinas

23:15h - Letz Zep

Letz Zep va néixer amb el proposit de ser una banda homenatge a un dels grups de rock més importants que han sorgit al panorama musical de tots els temps, Led Zeppelin.

El grup homenatge Letz Zep recupera el directe d'aquesta banda i transmet vivament la seva música i l'ambient que es creava als seus concerts. No volen suplantar al grup, al contrari, el tracten amb molt de respecte fins i tot Robert Plant ha felicitat a la seva sòcia Billy Kulke. Tenen la benedicció de Jimmy Page i Robert Plant que va veure el grup actuant, va dir: "Sóc jo a l'escenari".

Durant aproximadament més de dues hores de concert, es repassa la discografía de Led Zeppelin amb "Stairway to Heaven", "Whole lotta love", Rock and roll", etc... el llistat és molt llarg.

Letz Zep és la única manera d'escoltar totes les cançons de Led Zeppelin en directe. És un dels millors grups tribut d'Anglaterra i del món. Després de més de 20 gires pel nostre país en els últims 10 anys.

Sempre han tingut una gran afluència de públic i molt bones crítiques.

Un concert imprescindible pels amants de LED ZEPPELIN!

FACEBOOK LETZ ZEP