PATÁX - A Night To Remember

Ds 24 setembre | 23 h | Anticipada: 12€  Taquilla: 15€ ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

Amb un repertori aclapador es repassarà el millor dels últims tres discos de la banda, inclòs  el la bomba mediàtica que ha suposat el Tribut a Michael Jackson, PATÁX recorrerà el país amb la intenció de demostrar als seus, que per fi, en el 2016, ja es fa música fusió al país i que a més es celebra en el món sencer.

Aquest ambiciós projecte es fonamenta en una proposta única basada en el caràcter del jazz, però que beu també del flamenc, la música afrocubana, la música negra i el millor pop contemporani.

Diuen que “ningú és profeta a la seva terra”... Patáx ha hagut de recorre mig món (Panamá, Costa Rica, México, Perú, Marruecos, Francia, Austria, Portugal etc..) abans d’autoproduir-se aquesta gira per l’Estat i és que també diuen “Que lo bo és fa esperar”.

Amb un elenc de veritables virtuosos (els millors d’una generació d’intrumentistes de jazz, d’aquí i de fora però amb seu a Madrid) PATÁX aconsegueix el raríssim assoliment de conjuminar, en un projecte, la més alta qualitat musical amb la capacitat d'arribar a moltíssima gent.


Amb PATÁX cada concert és una aventura... Per això el seu darrer disc porta per títol “A Night to Remember”, tots i cadascun dels seus concertes d’aquesta gira promet ser, això, Una Nit per Recordar.


Components:
Jorge Pérez, congas/percussió
Alana Sinkey, veu
Federico Lechner, piano
Carlos Sánchez, baix
Marcos Collado, guitarra
Dani Morales, timbals/percussió
Valentín Iturat, bateria
Lidón Patiño, dansaFACEBOOK PATÁX