TABÜ + OBÚS

Ds 8 octubre | 22 h | Anticipada: 16€  Taquilla: 20€ ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

 VENDA D'ENTRADES FÍSIQUES ANTICIPADES

GIRONA:

  • Musical Eiximenis - UME (Girona)
  • Mobydisc

SALT:

  • Benzinera BP Mirona (Salt)
  • Can Serrallonga

El proper 8 d’octubre OBÚS presentarà a Sala La Mirona el seu nou treball “Siente el rock n´roll”, que edita Universal. Un repàs a una carrera indispensable, amb versions re-masteritzades dels seus clàssics i quatre temes nous i totalment inèdits. Gravat i fusionat pel guanyador d’un Grammy, Bori Alarcón (CALAMARO, M-CLAN), conjuntament amb Rubén Villanueva i Fernando Montesinos (també baixista d’OBÚS) i masteritzat per Andrew Edgson en els estudis 301 d’Austràlia (METALLICA, SPRINGSTEEN, MUSE, U2).

 

FACEBOOK OBÚS

 

TABÜ llança el seu primer disc "Ven a mi" a principis del 2008 sota el segell Sant Grial. Aquest àlbum de debut va ser gravat en els estudis SO XXI de Navarra, sota la mà del productor Javier San Martín (Marea, la Fuga, Tierra Santa, ...).
Després d'un reeixit reconeixement, van arribar a sonar en grans emissores de ràdio, entre elles la famosa M80 Ràdio, la qual cosa va fer disparar la venda del disc.

El 2010 va veure la llum el seu segon àlbum, "Romper con todo", gravat de nou en SO XXI. El 2011 van ser guanyadors del 1r premi com a banda en directe al prestigiós concurs Wolfest. Al llarg de la gira van arribar a compartir escenari amb bandes com Wig Wam, Bonfire, H.E.A.T., Praying Mantis, entre d'altres.

La tardor passada llancen el seu tercer disc, "Destino", sota el segell Sant Grial, treball gravat i produït pel prestigiós David Palau (Divertimento Estudis). El 2015 va ser nomenat "Disc d'hard rock nacional més venut de l'any". Aquest últim treball està disponible en botigues com FNAC, botigues TIPUS, entre d'altres. També està sent distribuït amb gran acceptació en països com el Japó. Actualment estan presentant aquest últim treball de gran èxit per tot el territori nacional, compartint escenari amb bandes com King Kobra, Blaze Bayley, ...


Tabu són:
David García: Veu
Alfred Morón: Sota
Jordi Gorchs: Guitarra
José Ángel Sánchez: Bateria

FACEBOOK TABÜ