BURNING + LOS ZIGARROS

Ds 12 novembre | 22 h | Anticipada: 20€ Taquilla: 25€ ENTRADES

➤ Entrada anticipada: 20€ + despeses de gestió
➤ Entrada taquilla: 25€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

 VENDA D'ENTRADES FÍSIQUES ANTICIPADES

GIRONA:

  • Musical Eiximenis - UME (Girona)
  • Mobydisc

SALT:

  • Benzinera BP Mirona (Salt)
  • Can Serrallonga

Nit de Rock 'n' Roll a la Mirona!

 

Burning, 40 Años de Rock And Roll

Burning porten més de quaranta anys en primer pla. Han sobreviscut a les seves tragèdies personals i els canvis propis de la música. Sense voler-ho, van col·locar les primeres pedres de la tràgica llegenda nacional del rock i van escriure els primers himnes de la mateixa.
La música de Burning és canallesca, castissa, xulesca i nostàlgica. Els seus temes ens transporten a les núvies que mai vam conèixer, les barres que mai van suportar les nostres penes i els cigars que deixem de fumar. La seva música és per a perdedors, per solitaris , pels amants de l'oblit, d'històries inconcluses, de ahirs i de ja t'ho vaig dir. El seu verb fàcil, la seva mirada tèrbola i l'olor a fum són, per a qualsevol ànima sensible, 1 déja - vu. Exercicis de nostàlgia que rememoren una escena no viscuda sinó per viure.


BURNING son:
Johnny Burning (Voz y teclados)
Eduardo Pinilla (Guitarra)
Carlos Guardado (Bajo)
Kacho Casal (Batería)
Nico Alvarez (Guitarra)
Miguel Slingluff (Saxo)

 FACEBOOK BURNING

Los Zigarros formen un dels grups més excitants del moment a l'estat espanyol. Pur rock 'n' roll amb ancoratges en els 60, 70 i els 80, però amb una visió més personal d'un món propi en el qual circulen cançons rodones, divertides i sense prejudicis.

 FACEBOOK LOS ZIGARROS