FINAL DESTACA'T 2016: Teoria del Qua + Festucs + CampikiPugui + Embolingats + Padrins de la 8a edició del Destaca’t: Hora de Joglar

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

La Mirona de Salt acollirà la final del concurs de grups emergents de les Comarques Gironines, el Destaca’t.
Després de les semifinals a Caldes de Malavella, Sant Feliu de Guíxols, Salt i Figueres, el proper divendres 17 de juny se celebrarà la Gran Final del concurs a la sala la Mirona de Salt a partir de les 21.00h. Els finalistes que hi tocaran són Teoria del Qua, Festucs, CampikiPugui i Embolingats. A més hi haurà l’actuació de Vianda (semifinalistes a Figueres que degut a la pluja no van poder actuar) i del grup padrí d’aquesta edició: Hora de Joglar.

Com cada any, el guanyador del concurs tindrà l'oportunitat d'actuar al festival politicomusical i juvenil més important dels Països Catalans, l'Acampada Jove, en el marc del Música Jove, que se celebrarà a la vila de Montblanc el tercer cap de setmana de juliol.

Teoria del Qua
Guanyadors de la 1a semifinal a Caldes de Malavella
Teoria del Qua és un grup nascut a Lloret de Mar. Fan una barreja de reggae, ska amb una base de rock que fa moure a tot el públic.
Han participat a concursos com el Destaca’t Comarques Gironines, i han actuat en escenaris com el de la Festa Major d’Hivern de Lloret de Mar 2015 (teloners de Els Catarres i Mojinos Eskocíos), el Happy Food Trucks, i a La Mirona de Salt (concurs Musikalia).

FACEBOOK TEORIA DEL QUA

Festucs
Guanyadors de la 2a semifinal a Sant Feliu de Guíxols
Festucs és un grup de joves de Palafrugell amb moltes ganes de repartir festa. El seu estil és una barreja de Rumba, Ska i Reggae, amb cançons pròpies. Es van formar fa un any i mig i durant aquest temps han fet més de vint concerts per les Comarques Gironines.
L’any passat ja van participar al Destaca’t i també han concursat en el Big Band Fest de Barcelona. Han tocat al mercat de Música Viva de Vic i en diversos escenaris de Festes Majors.

FACEBOOK FESTUCS

CampikiPugui | Guanyadors de la 3a semifinal a Salt
CampikiPugui format l’any 2012 per 7 nois d’entre 17 i 19 anys amb empenta i ganes de tirar el projecte endavant lluitant i defensant la música en directe.
Toquen versions i cançons seves que van des del rock fins a l’ska passant pel reagge.
Tot i ser joves han actuat a molts llocs, com a les Gales d’Anglès; al Solstici Rock de la Cellera de Ter (2014 i 2015); a les Festes de les Planes d’Hostoles 2013 juntament amb Strombers, Banda Bandarra i Tortellinis; a les Festes de les Planes d’Hostoles 2014 amb Oques Grasses i Bannana Beach; al concert jove de Sant Feliu de Pallerols amb Macedònia; a les Festes del Roser de La Cellera de Ter 2015 amb ZOO i La Gossa Sorda i a esdeveniments com la botifarrada per la independència de la Cellera de Ter (2013 i 2014) o a la Campanya Signa Un Vot per la Independència a Amer (2014) i a diferents bars i restaurants de la zona com Can Valls, Can Co o La Presó.
Semifinalistes del Destaca’t de les comarques gironines el 2014 i finalistes del Destaca’t el 2015

FACEBOOK CAMPIKIPUGUI

Embolingats
Guanyadors de la 4a semifinal a Figueres
Embolingats és un conjunt de rumba mestissa, originaris de Figueres i que està tocant per tot el país català.
El grup és caracteritza per tenir un estil propi, on la música festiva està present en tot moment vestida de ritmes llatins com la salsa, cúmbia. Hi són i també ritmes més actuals, com el reagge contemporani, i una percussió més accelerada i expressiva.

FACEBOOK EMBOLINGATS

Hora de Joglar | Padrins de la 8a edició del Destaca’t
Hora de Joglar va ser el grup guanyador del Destaca’t i el Música Jove l’any 2014, fet que els va permetre tocar a l’escenari de l’Acampada Jove l’any passat.
Originaris d’Argelaguer, amb poc temps ja són coneguts arreu de Catalunya. Van ser nominats als Premis Enderrock 2016 com a “Millor Grup Revelació” i també en la categoria “Millor Portada” pel seu primer disc Gira el temps (2015).

FACEBOOK HORA DE JOGLAR

COM ARRIBAR A LA MIRONA?