THE SAURS + CAPSULA + BULLITT + SLAVEDOWN

ENTRADA ANTICIPADA: 12€ + despeses de gestió

ENTRADA TAQUILLA: 15€

- 22:30h - portes / puertas / doors
- 23:00h - THE SAURS - presenten "Magic Shape"
- 00:00h - CAPSULA - presenten "Santa Rosa"
- 01:00h - BULLITT - presenten "Sparks"
- 02:00h - SLAVEDOWN

*OBERTURA DE PORTES 30 MINUTS ABANS DEL CONCERT

THE SAURS

 THE SAURS (Barcelona) - Rock
Arriben de l’extraradi barceloní, i en un parell d’anys han aconseguit situar­-se entre el més granat de l'escena indie del país. Gràcies a un directe impecable i l'habilitat per unir punk i pop en píndoles urgents i plenes de distorsió. Ho demostraren al ser guanyadors del Pop­Rock Villa de Bilbao i la batalla de bandes de Bala Perduda, i poder actuar al festival Primavera Sound 2014. I ja han actuat a festivals com el Low festival, el festival Vida, etc. Desprès de signar pel Segell del Primavera, han enregistrat un parell d’eps, on trobem hits com “Came To You”. I ara publiquen “Magic Shape”, l'àlbum de debut, amb l’ajuda a la producció d’Oriol de Balanzó. Al potent “Magic Shape” conflueixen totes les seves virtuts: cançons curtes i ràpides. Punk, garatge i pop s’uneixen, sense menysprear arrancades properes al hard rock i una solvència instrumental que els converteix en un dels grup més en forma de l’escena actual. Guitarres que beuen del classicisme rock però sense por a introduir girs o ressonàncies surf. Una veu cavernosa però plena de melodia i una bateria imparable són el bastiment de cançons precises com “Thursday", “Ain't No Deal” o la formidable “The Court”.

FACEBOOK THE SAURS

CAPSULA

CAPSULA (Usa/Argentina/Pais Basc) - Rock
 
L'In-Somni presenta CAPSULA en exclusiva. Un potent trio que mescla de forma magistral rock, glam-rock, post-punk, ...
El grup està format per Martin Guevara (veu i guitarra), Coni Duchess (baix i veu), i Ignacio Villarejo (bateria), i vindran a presentar el seu nou disc "Santa Rosa", desprès d'una extensa gira pels Estats Units.
El passat any, van obrir peels Pearl Jam a sud-americà, i sembla ser que els va escollir l’Eddie Vedder (líder de la banda) en persona, ja que n’es molt fan! I es que CAPSULA s'han anat convertint en un dels grups "tapats" de l'escena indie, tant del nostre del país com de fora.
Colant-se a molts escenaris importants de la península (vegeu el concert del Jazzaldia, d'Euscal Herria, per exemple!). Els seus concerts no deixen indiferents a ningú, gràcies a l'entrega, feed-back amb el públic i contundència sonora!

FACEBOOK CAPSULA

BULLITT

BULLITT (St. Feliu de Guixols-Girona) - Punk-Rock
Estem d'enhorabona! BULLITT han decidit fer allò que tots desitjàvem; agafar aire i sortir a per totes. Després d'un 2015 dur i d'enorme tristesa, la banda ha anunciat una tornada sòlida i plena d'aquella energia i amor que sempre els ha definit. Ho faran amb el suport del seu bon amic Maxim Triviños (No More Lies) al baix i d'aquesta manera podrem gauidir finalment de la gira que tant mereixia el seu recent disc “Sparks” (BCore 2015), àlbum que va quedar gairebé silenciat durant les setmanes de la seva estrena després de la sobtada pèrdua d'en Ferran, però que va tornar a fer-se sentir i a recollir un munt de bones crítiques aquest passat desembre a través de diverses publicacions i llistes del millor de l'any. El 'Comeback Tour' de Bullitt passarà per l'In-Somni i nosaltres no podem estar més contents, celebrem-ho!

FACEBOOK BULLITT

SLAVEDOWN

"Banda formada l'any 2015, després d'un any de canvis i moltes hores a l'estudi, Slavedown està llest per ensenyar les dents i atacar els escenaris. Es podría dir que el rock que practiquen aquests quatre consolidats musics és dur i fosc, la foscor sería l'habitat natural del grup, la duresa la seva personalitat. Aquest 2016 el grup gravarà el seu primer i esperat disc al estudis Hybrid Recordings.
SLAVEDOWN són: Marc «Corso» (veu), Sue Gere (baix), Andreu Runo (Guitarra), Jordi «BigVillano»(bateria)."

FACEBOOK SLAVEDOWN

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?