MIREIA VILALTA amb BANDA

➤ Entrada anticipada: 8€ + despeses de gestió
➤ Entrada taquilla: 10€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L'artista gironina Mireia Vilalta, cantant i guitarrista de 26 anys, presenta el primer disc del seu projecte personal, que es titularà: Apnea. Més de 10 anys de trajectòria avalen la guitarrista rockero-bluesera, que ha trepitjat els escenaris d'arreu de Catalunya, tant en solitari com amb les diverses formacions en que forma i ha format part.

El seu primer disc consta de 10 cançons, totes escrites i composades per la Mireia, amb l'ajuda dels seus col·laboradors i sota la co-producció de l'Eduard Baztán, dels Estudis Búnqer de Quart. El disc ha sigut masteritzat als estudis Kadifornia de Cádiz.

Les cançons que formen part d'aquest disc presentació estan inspirades en el dia a dia de l'artista, amb lletres a la cerca de la força per assolir els desitjos anhelats i amb riffs contundents i punyents inspirats en tots aquells guitarristes que l'han influenciat: des de l'elegància d'en Mark Knopfler a la classe d'en Gary Moore, passant per l'alegria d'en Carlos Santana o la força de l'Steve Ray Vaughan.

Així doncs, aquest serà un concert ple de rock i blues, amb un directe innèdit que donarà el tret de sortida a aquest nou projecte.

FACEBOOK MIREIA VILALTA

 

 

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?