SOPA DE CABRA #105confidencial

SOPA DE CABRA #105confidencial

El 06 de maig Sopa de Cabra comença una de les gires més esperades de l’any. Rac105 Confidencial “et cola” a un dels assajos de preparació d’aquesta gira. Descobreix el nou repertori, i tots els seus secrets, sigues un dels privilegiats que podrà gaudir en primícia d’un dels assajos d’aquesta propera gira.
 

El dijous 14 d'abril, a les 21 h, arriba una edició especial dels concerts “105Confidencial”. Aquesta vegada, canviem Barcelona per Girona i ens n'anem a la sala La Mirona de Salt (carrer d'Amnistia Internacional) i ho fem amb Sopa de Cabra i el seu nou disc, Cercles.

També canviem la mecànica del concurs i, si voleu aconseguir una de les 75 entrades dobles que sortejarem, heu de ser seguidors de RAC105 a Twitter (@RAC105Oficial) i fer un tuit amb la vostra frase preferida de les cançons de Sopa de Cabra i l'etiqueta #Sopa105Confidencial. De manera que el tuit quedaria així (per exemple):

sin_t_tulo

 

 

 

 

 

Al llarg d'aquests dies i fins al 12 d'abril, anirem contactant diàriament amb els guanyadors per missatge privat a Twitter per demanar-vos el nom complet i número de DNI. Important: Recordeu que heu de ser seguidors nostres perquè us puguem escriure per privat. Si no obtenim resposta en 24 h tornarem a sortejar les entrades per evitar que el procés s'allargui massa i no arribem a temps de tenir els 75 noms el dia del concert.

Com ja vam fer en l'últim 105Confidencial a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, en lloc de fer-vos venir a buscar les entrades, posarem els noms dels guanyadors a la llista de convidats a l'entrada de La Mirona, de manera que només haureu d'ensenyar el DNI un cop allà, per poder entrar al concert amb un acompanyant.

Voleu guanyar premis amb les vostres fotos del concert?

Etiqueteu les fotografies que feu del concert amb #105Confidencial a Instagram i Twitter. Els dies posteriors al concert contactarem amb l'autor de la fotografia que més ens agradi per comunicar-li quin és el premi que ha guanyat.

*Els menors d'edat hauran d'entrar acompanyats d'un adult perquè a La Mirona s'hi serveix alcohol.*

 FACEBOOK SOPA DE CABRA

COM ARRIBAR A LA MIRONA?