NATOS Y WAOR

➤ Entrada anticipada: 10€ + despeses de gestió
➤ Entrada taquilla: 13€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

VENDA D'ENTRADES:

  • MUSICAL EIXIMENIS-UME (GIRONA)
  • MOBIDISC RECORDS (GIRONA)
  • RESTAURANT CAN SERRALLONGA (SALT)
  • BETZINERA BP TORREMIRONA (SALT)

 DIMARTS 13 és el nom del segon disc de "NATOS I WAOR". Editat i distribuït sense ajuda de cap segell discogràfic i tirat endavant només amb la seva dedicació, amor i sacrifici. MARTES 13 està compost per 13 tracks en els quals compten amb Recycled J, Chaman, Costa, Suite Soprano i Stefi com a col·laboradors en el pla vocal nacional, i amb els holandesos Dope D.O.D. en l'internacional. És sens dubte el seu diso més complet, treballat i variat tant musical com líricament parlant, encara que sense perdre en ninún moment l'essència irreverent i descarada que ha definit sempre al duo madrileny.
 
Compten amb 3 maquetes a l'esquena: Per la jeta (2011), Catarsi (2012) i Hijos de la Ruina (2012), aquesta última al costat de Cool (a.k.a. Recycled J); i un disc: Cajaa Negra (2014), també autoeditat, del que van vendre totes les còpies.

Des dels seus inicis no han parat ni per agafar aire. Han actuat en més de 50 ciutats del territori espanyol, tenint una acceptació sorprenent per part del públic en totes elles, arribant a esgotar les entrades 2 dies consecutius a la sala Copèrnic de Madrid i 3 dies consecutius a la sala Music Hall de Barcelona (havent presentat ja el disc a la sala Apolo, també de Barcelona, tan sols uns mesos abans ...)
Han actuat en tots els grans festivals que tenen lloc a Espanya: en Viñarock dos anys consecutius (Villarrobledo), Alrumbo (Chipiona), Monegros (Osca), Territoris (Sevilla), BAM (Barcelona) o Fat Festival (Màlaga), i han compartit cartell amb altres grans artistes del gènere com SFDK, Violadores del Verso, Toteking i Shotta, Rayden, Dope DOD, Cypress Hill, Calle 13 o ASAP Rocky.

Per 2016 tenen planejat creuar l'Atlàntic i continuar la seva gira per Llatinoamèrica, part de repetir les més de 50 dates que han realitzat a Espanya amb l'anterior gira.

El nombre de seguidors en xarxes socials com Twitter, YouTube o Instagram és superior a 100.000 en cadascuna de les plataformes, i diversos dels seus videoclips superen els 3 milions de visites.

Els números d'aquesta parella augmenten exponencialment polvoritzant marques que abans semblaven impensables, i tot apunta que amb aquest nou disc i aquesta nova gira de la qual ja coneixem algunes dates van a seguir fent-ho. Cordeu-vos els cinturons.
 
En aquesta gira presentaran el seu nou treball “MARTES 13" i donaran un repàs als temes més representatius de la seva carrera.

FACEBOOK NATOS Y WAOR

 

 

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?